Поведение и обучение

Поведение и обучение

Как да разбирате какво означава поведението на кучето ви и да го контролирате

Обучение на Вашето куче

5 съвета как кучето Ви да е спокойно при бури и заря

Чудите се как да се справите с неспокойствието на Вашето куче при бури и фойеверки? В тази статия ще откриете 5 съвета как да му помогнете да бъде по-спокойно в подобни ситуации.
Научи повече

Как да станем собственик на куче

Кучетата са чудесни домашни любимци. Те са лоялни, интелигенти, отдадени, привързващи се и изумително благодарни. Вие ги обичате и те ви отвръщат. Затова е лесно да разберем защо сме нация, която обича кучетата. Но отглеждането на куче идва със свои собствени отговорности. Кучето може да ви направи щастливи – но можете ли и вие да го направите щастливо?
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лакомства за кучета и награди

Получаването на заслужена награда носи удовлетворение както за вас, така и за вашето куче. Лакомствата помагат да заздравите връзката си с вашия домашен любимец и са чудесен начин да покажете колко много го обичате.
Научи повече

Основни команди за обучение на куче

Обучението на вашето куче на основните команди е забавно, както за Вас, така и за него. Важно е да започнете да дресирате кученцето от ранна възраст за да усвои основите преди да порасне. Дресировката е чудесен начин да прекарате време с кучето си, а може да бъде и много забавна.
Научи повече