Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Всички марки Purina

Марки храна за домашни любимци

Бляскави очи, красива козина и игрив характер са важни признаци, че вашият домашен любимец е здрав. И всичко започва с правилното хранене. Ето защо ние непрекъснато работим за напредък в науката за здравето и храненето на домашните любимци. Поддържайте вашия домашен любимец щастлив, здрав и силен с Purina.

Храна за котки

Котка Felix
Felix
Изисканите котки обичат неустоимия вкус на Purina Felix. Награждавайте хитроумниците с храна за котки от Purina, която предлага сочни парченца месо в желе от месо или вкусни лакомства по вкуса на всяка котка.

Рецептите на Felix осигуряват 100% от всекидневните нужди на Вашата котка: вкусна храна, създадена с качествени продукти, балансирани минерали и витамини и източник на омега-6 мастни киселини – съставките, необходими на Вашата котка да бъде здрава, енергична и хитроумна.
Gourmet бяла котка
Gourmet
Гамата Gourmet е създадена според най-високите стандарти за наслада и удоволствие, за да се хареса на котки с изтънчен вкус. Създадена, за да предложи голямо разнообразие от вкусове и текстури в различни гами - Gold, Perle, Mon Petit и Nature's Creations - всички приготвени в удобни единични порции.
Purina Oe сива котка
Purina ONE CAT
Независимо от възрастта вашата котка ще има нужда от храна спрямо нуждите ѝ. Ние ви съветваме да изберете Purina ONE – балансирана храна за котки. Открийте по-долу съветите на нашите експерти и няколко препоръки за продукти Purina ONE суха и мокра храна за котки. От грижата за зъбите и оралната грижа до всичко, което трябва да знаете за грижите за козината на Вашата котка и много други.
Храна за котки Friskies
Friskies за котки
По своята природа котките са очарователно присъствие в семейството, внасяйки жизненост в домовете ни. Специално за тях експертите на Purina® създадоха Friskies® за котки. Рецептите Friskies® са създадени без добавени изкуствени оцветители, аромати или консерванти, за да осигурят здравословната храна, от която всички котки се нуждаят.
Pro Plan котка
PRO PLAN за котки
Създадена от специалисти с опит в храненето и подкрепена от професионалистите в областта, гамата Purina® PRO PLAN® съдържа разнообразие от рецепти, които покриват нуждите на почти всеки тип котка.
PPVD Котка герой
PRO PLAN Veterinary Diets
Гамата PRO PLAN Veterinary Diets е създадена, за да помогне на ветеринарните лекари да предоставят на котките хранителна подкрепа за специфични здравословни състояния. Персонализираното хранене може да удължи живота на вашата котка, но също така и нейното качество на живот. Храната е отправна точка за оптимално здраве и дългосрочно благополучие.

 

 

 

Cat Chow®
Cat Chow®
Purina Cat Chow естествено подкрепя изключителните котки с ползите, предоставени от природата. Вашата котка е изключителна. За да я подкрепите, Purina Cat Chow идва със специална формула с качествени протеини и натурални съставки. Храната Purina Cat Chow за котки е богата на пилешко и включва Nutrium - специфична комбинация на фибри от естествени източници и естествен източник на пребиотик, която подобрява баланса на чревната микрофлора и допринася за здравословно хранене.

Храна за кучета

Purina ONE Mini
Purina ONE Mini
Кучетата с малък размер имат специфични хранителни нужди. Ето защо експертите на Purina създадоха специализирана храна за тях. Purina ONE Mini за кучета е усъвършенстван тип храна, специално предназначена за малката устна кухина на малките по размер кучета. Purina ONE Mini се основава на хранителна рецепта за кучета над 1 година, богата на протеини, с високи нива на антиоксиданти за силна имунна система и основни хранителни вещества.
Изображение на героя на PURINA ONE
PRO PLAN за кучета
Създадена от специалисти с експертиза в храненето и подкрепяна от професионалисти в областта, гамата Purina® PRO PLAN® се състои в разнообразие от рецепти, които покриват нуждите на почти всеки тип куче.
PPVD Куче герой
PRO PLAN Veterinary Diets
Гамата PRO PLAN Veterinary Diets е създадена, за да помогне на ветеринарните лекари да осигурят на кучетата хранителна подкрепа за специфични здравословни състояния. Персонализираното хранене може да удължи живота и качеството на живот на вашето куче. Храната е отправна точка за оптимално здраве и дългосрочно благополучие.
Dog Chow куче
Dog Chow
Подобно на вас, ние вярваме, че най-щастливите и най-здрави кучета са тези, които са свободни да изследват света, да излизат и да играят, както биха правили естествено. Експертите на Purina, специализирани в храненето и поведението на кучета от 1926 г., създадоха Purina Dog Chow за тях. Пълноценна и балансирана храна с подбрани натурални съставки като спанак, моркови, цикория и пълнозърнести храни, съдържаща Naturium - специфична комбинация от фибри от естествени източници и естествен пребиотик.

 

 

Friskies Куче
Friskies за кучета
В зависимост от размера, възрастта или активността, Вашето куче има различни нужди. Сухата храна Friskies VitaFit™ идва с различни рецепти, които отговарят на специфични изисквания. За нуждите на Вашето растящо кученце гамата Junior. Ако имате малко по размери куче, предложете му Mini Menu. Гамата Active е създадена специално за много активни кучета, а Friskies VitaFit™ Balance подпомага здравето на имунната система.
Off