Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Жена говори с булдог

Нашата философия за хранене

всеки домашен любимец заслужава отлично хранене.

Започваме, като си представяме свят, в който домашните любимци стават силни и живеят възможно най-дълго, свят, в който дори най-взискателните здравословни проблеми могат да бъдат ефективно управлявани чрез хранене.

Водени от тази визия и нашата необуздана страст към домашните любимци, ние прилагаме нашия над 90-годишен опит в храненето, физиологията и поведението на домашните любимци, за да правим нови открития и да прокарваме граници, създавайки хранителни решения, които наистина правят разликата. Нашата работа е да си представим невъзможното и да отприщим силата на храненето, за да помогнем на домашните любимци да живеят по-добре и по-дълго.

Тази философия влияе върху решенията, които вземаме, и вярванията, които ни ръководят всеки ден.

Тези вярвания са:

1. Отличното хранене трябва да бъде достъпно за всички кучета и котки

Вярваме, че отличното хранене трябва да бъде достъпно за всички кучета и котки навсякъде. Поради тази причина ние предлагаме широка гама от продукти, които позволяват на собствениците да изберат правилната храна за своя домашен любимец. Искаме всеки собственик на домашен любимец да бъде уверен, че храната, която купува, отговаря или надвишава индустриалните и регулаторните стандарти – но също така искаме всеки собственик на домашен любимец да бъде уверен, че е взел правилното решение.

2. Храненето започва с разбирането на хранителните вещества, а не само на съставките

Вярваме, че храненето започва с разбирането на хранителните вещества, а не само на съставките. Най-добрите съставки са тези, които работят заедно с други съставки, за да подобрят ефективността си. По-интелигентната комбинация от хранителни вещества ще бъде по-лесно смилаема и по-ефективна за домашен любимец, отколкото една единствена съставка. Ето защо ние не формулираме храна за домашни любимци въз основа на самите съставки, а измерваме как различните формули влияят върху цялостното здраве на домашния любимец.

3. Иновациите трябва да се преследват, като винаги се фокусират върху хранителните нужди, безопасността и благосъстоянието на домашния любимец

Вярваме, че иновациите трябва да се преследват, като винаги се фокусират върху хранителните нужди, безопасността и благосъстоянието на домашния любимец. Ето защо имаме „Pet Care Centre” (Център за грижа за домашни любимци), където нашите проучвания за хранене помагат за по-доброто разбиране на естествените предпочитания, хранителните нужди и поведението на кучетата и котките. Нашият обучен и грижовен персонал се отнася към нашите кучета и котки с уважение и обич, защото ние също сме собственици на домашни любимци.

4. Храненето трябва да е приятно и в същото време да осигурява оптимално хранене

Вярваме, че храненето трябва да е приятно и в същото време да осигурява оптимално хранене. Поради тази причина всяка храна за домашни любимци, която произвеждаме, отговаря на националните и европейските регулаторни стандарти (пазари извън ЕС: моля, адаптирайте съответно параграфа), преди да стигне до купата на вашия домашен любимец. Ние в Purina считаме индустриалните стандарти просто за проста отправна точка. Нашите продукти не само отговарят на тези стандарти, много от тях ги надвишават, доброволно следвайки насоките на Европейската федерация на индустрията за храни за домашни любимци (FEDIAF), която насърчава компаниите за храни за домашни любимци да гарантират, че техните продукти са безопасни за домашни любимци. Правим всичко това, за да осигурим оптимално хранене на домашните любимци.

5. Хранителните нужди на домашните любимци са уникални

Вярваме, че хранителните нужди на домашните любимци са уникални. Поради тази причина ние станахме световен лидер в храненето на домашни любимци. Не искаме да следваме индустрията, искаме да отидем по-далеч, така че например проучваме какво причинява затлъстяване при домашните любимци въз основа на ефектите от тенденциите и откритията в човешкото хранене. Дейността, която извършваме, е част от мисията ни да обогатяваме живота на домашните любимци и да им дадем възможност да живеят по-здравословно, да достигнат възможно най-стара възраст.

Екипът на CES

Свържете се с нас

Тук сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси за домашни любимци!​

Свържете се директно с нас. Линиите ни са отворени от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък.

Off