Вашият любимец - нашата страст
Off
Котка, гледаща назад през рамо

Нашата история, ценности и хора

една история на иновацията през годините.

В продължение на почти век Purina се фокусира върху науката за храненето на домашните любимци и как тя може да играе мощна роля за тяхното здраве, с важни пробиви, които предефинираха индустриалните стандарти.

Въпреки че никога не е било по-лесно да намерите информация за храненето на домашни любимци, намирането на надеждна информация може да бъде трудно. Така през 2018 г. Purina стартира Purina Institute – глобален глас, който споделя науката за храненето с водещи ветеринарни специалисти и научни лидери, за да помогне на домашните любимци да живеят по-добре и по-дълго.

Институтът Purina споделя революционни изследвания от повече от 500 учени и експерти по грижа за домашни любимци на Purina, работещи в широка мрежа от осем института за изследване и развитие. Екипът за изследване и развитие на Purina е много изчерпателен и включва широка гама от специалности, включително диетолози, ветеринари, специалисти по поведение на домашни любимци, имунолози, химици, молекулярни биолози, учени по храните, специалисти по вкуса на храната и специалисти по геномика и биоинформатика.

 

Ние силно вярваме в това, което правим. Нашата работа никога не свършва. Никога не сме научили достатъчно и никога не можем да знаем достатъчно. Ето защо ние непрекъснато се опитваме да увеличим благосъстоянието на домашните любимци.

Dan Smith, вицепрезидент и глобален ръководител на R&D. Нестле Пурина.

Това, че сме част от Nestlé, най-голямата компания за храни и хранене в света, ни дава много възможности да изследваме връзките между здравето на хората и домашните любимци. Чрез споделянето на експертен опит между нашите научни екипи, институтът Purina вече успя да приложи ключови знания в области като пробиотиците и когнитивния упадък.

За да откриете повече за иновативните дейности на Purina и да проучите огромното количество научни ресурси, достъпни чрез Purina Institute, моля посетете www.purinainstitute.com

нашата научна традиция

Екипът на CES

Свържете се с нас

Тук сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси за домашни любимци!​

Свържете се директно с нас. Линиите ни са отворени от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък.