Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Котка Felix, надничаща през разкъсана стена
Felix

Purina Felix за котки

Умните котки обичат неустоимия вкус на Purina Felix. Наградете остроумниците с храна за котки от Purina, която предлага сочни парчета в желе от месо или вкусни награди по вкуса на всички котки.

Рецептите Purina Felix осигуряват 100% от ежедневните нужди на вашата котка: вкусна храна, приготвена от качествени продукти, балансирани минерали и витамини и източник на омега 6 мастни киселини – необходимите съставки, за да може вашата котка да бъде здрава, енергична и остроумна.

Felix Junior
Purina Felix Junior
Всяко коте е различно, а в зависимост от нивото си на дейност и от физическото си състояние, количеството храна и препоръчания тип хранене трябва да бъдат адаптирани. Felix Junior е пълноценна храна, която ще задоволи хранителните нужди на вашето коте.
Felix Fantastic
Purina Felix Fantastic
Дайте на вашата котка шанса да открие мократа храна за млади и възрастни котки от гамата Felix Fantastic! Вашият четириног приятел ще бъда поглезен с ядене като в ресторант, с крехки парчета заек, пиле, сьомга или говеждо в желе, на които може да се наслади в свободното си време. Опитайте всички рецепти и вижте кои подхождат най-добре на вашата котка!
Felix Sensations
Purina Felix Sensations
Усещанията на вашата котка ще бъдат със сигурност впечатлени от тази гама вкусни рецепти с фини парчета в различни аромати на месо в желе, от пилешко и говеждо до скариди и домати. Тези комбинации от вкусове и аромати ще я накарат да мяука от удоволствие!
Felix® Party Mix
Purina Felix Лакомства
Послушните котки, но дори и по-непослушните, заслужават да бъдат награждавани от време на време, следователно поглезете ги с Felix награди, с комбинация от вкусни и примамливи аромати, които ще привличат вниманието им често.
felix tasty shreds
PURINA FELIX Tasty Shreds
Познава ли вашият пакостник нашите вкусни и неустоими Felix Tasty Shreds? Нежни, тънко нарязани парчета в неустоимо вкусен сос грейви, в който котката ви ще се влюби! Те изглеждат, миришат и имат вкус, точно като храна, която сте приготвили сами!

Открий гамата продукти:

Рецептите Purina FELIX осигуряват 100% от ежедневните нужди на вашата котка: вкусна храна, приготвена от качествени продукти, балансирани минерали и витамини и източник на омега 6 мастни киселини – съставките необходими за да може котката ви да бъде здрава, енергична и остроумна.