Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Мъж тича с лабрадор на плажа

Избираме нашите източници на доставка отговорно

Обещанието е, че 100% от съставките на морските дарове ще бъдат отговорно добивани до 2022 г. Въпреки че до 2020 г. 76% от съставките на морските дарове са били отговорно добивани и 99% от соята е била проследима и отговорно добивана, ние сме страстни за постигането на целта за отговорно снабдяване на 100 % от нашите съставки.

Нашата цел

До 2022 г.: 100% от съставките на морските дарове да бъдат отговорно добивани.

Нашите постижения досега

През 2020 г.: 76% от нашите морски дарове са с отговорни източници и 99% от нашата соя е с отговорни източници. Ние се стремим да имаме 100% от нашите морски дарове с отговорни източници, така че разширяваме нашия ангажимент до 2022 г., където сме уверени че можем да постигнем целта си. Въпреки че постигнахме голям напредък, това все още е предизвикателство. Поради ситуацията с COVID през 2020 г., блокадите на страната и факта, че корабите често остават в пристанището поради липсата на рибари, наличието на някои видове риба е намаляло.

През 2019 г.: 53% от нашите морски дарове са произведени по отговорен начин *съгласно Указанията на Nestlé за отговорно снабдяване.

Нашите постижения досега

Независимо дали е собственик на домашен любимец, супермаркет или ветеринар, всеки иска да знае откъде идват нашите съставки и какво въздействие върху околната среда е оказало тяхното снабдяване. Те също така искат да знаят какви политики за снабдяване имаме.

В Purina нашият подход към отговорното снабдяване непрекъснато се развива. Ние се ангажираме да гарантираме, че нашите доставчици произвеждат висококачествени суровини по отговорен и устойчив начин.

На регулярна основа ние не само работим с нашите партньорски организации, но нашият екип често се среща с доставчици и купувачи и посещава производствени обекти. Това ни дава добра представа за това как работят нашите доставчици. Въпреки че може да е трудно да достигнете до всички, тъй като някои от нашите продукти имат много сложна верига на доставки, ние сме въвели инициативи като редовни оценки на фермите, за да гарантираме, че нашата верига на доставки подкрепя нашата програма за отговорно снабдяване.

Досиетата на Purina за снабдяване са важни. Ето защо ние създадохме дългосрочни стратегии за снабдяване на съставките в нашите продукти, така че потребителите и заинтересованите страни да имат доверие в това как се извършва снабдяването.

 

99% от нашата соя е отговорно добита.

Експерти на Purina
​​​​​

изграждаме заедно

Точно както ние се ангажираме да подобряваме живота на домашните любимци и хората, които ги обичат, компанията-майка Nestlé се ангажира да подобри качеството на живот и да допринесе за по-здравословно бъдеще за хората и семействата, нашите общности и планетата.

Прочетете повече за Nestlé в обществото

Жена, която държи котка
нашето въздействие
нашите обещания
ангажираме се да правим повече от това, което има значение за домашните любимци, хората, които ги обичат, и планетата, която споделяме. Ето защо ние се ангажираме да изпълним 10-те обещания на Purina в обществото.