Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Pro Plan Жълта лаборатория
Purina Pro Plan

Открий гамата Purina Pro Plan за кучета

Всички продукти на PURINA PRO PLAN гарантират, че осигуряват 100% от основните хранителни вещества, от които се нуждае вашето куче.

Вярваме, че храненето на вашето куче е важна стъпка към по-здравословен и по-дълъг живот

Ето защо Purina Pro Plan е основен избор в подкрепа на диетата на вашето куче.

Повече от 90 години учените на Purina търсят иновативни нови начини за удължаване живота на кучетата чрез силата на храненето. Гамата PURINA PRO PLAN храна за кучета е създадена, за да предостави на собствениците на домашни любимци по целия свят най-новите им открития. Тъй като вярваме, че правилната храна е отправната точка за оптимално здраве, всяка диета на Purina гарантирано осигурява 100% от основните хранителни вещества, от които вашият домашен любимец се нуждае. А с нашите диети PURINA PRO PLAN дори надхвърляме тази отлична хранителна основа.

Pro Plan кученце
Нашето хранене
PRO PLAN Puppy
Нашата гама за кученца е специално направена с внимателно подбрани съставки за висококачествено хранене и страхотен вкус.
Pro Plan Възрастен
Нашето хранене
PRO PLAN Adult
Нашата гама за кучета е специално създадена с внимателно подбрани съставки за максимално активно хранене и приятен вкус.
Възрастно куче на черен фон
Нашето хранене
PRO PLAN за Специални ползи
Чрез персонализиране на специфични нива на хранителни вещества, за да отговори на точните нужди на различни домашни любимци на всеки етап от техния живот, гамата PURINA PRO PLAN осигурява оптимално хранене и позволява на собствениците да осигурят на своите домашни любимци реални ползи за здравето, които поддържат дългосрочно благополучие.
Възрастно куче на черен фон
Нашето хранене
PRO PLAN за застаряващи кучета
Формулата е специално разработена за кучета със съставки, съдържащи витамини, за по-здравословен живот.

Открий гамата продукти:

Научно базираното хранене играе важна роля в подпомагането на домашните любимци да живеят по-дълго и по-здравословно

Гордеем, че сме пионери в научните изследвания, фокусирани върху подобряването на здравето на домашните любимци. И ние искаме да ви помогнем да откриете как нашата наука може да направи голяма промяна в живота на вашия домашен любимец. В този раздел ще обясним какво прави нашият екип за иновации и какво представлява институтът Purina.

Ще ви дадем и научна гледна точка по често срещани въпроси като: защо препоръчваме смесено хранене, когато става въпрос за диетата на вашия домашен любимец или как да изчислите броя на калориите, от които вашият домашен любимец се нуждае ежедневно.

PRO PLAN Veterinary Diets за кучета

Тъй като всички формули са специално разработени от експерти по хранене, можете да сте сигурни, че храната на вашето куче е лесно смилаема и има правилния баланс на жизненоважни хранителни вещества като протеини, витамини и минерали.

PURINA PRO PLAN Veterinary Diets има разнообразие от формули, за да отговори на нуждите на кучета в специални ситуации. Ветеринарните диети трябва да се спазват под наблюдението на ветеринарен лекар.