Вашият любимец - нашата страст
Off
Служителка на Purina се разхожда в гората с кучето си

Експерти в храненето

Смятаме, че хората и домашните любимци се чувстват по-добре заедно.

Нашата история 

Нашето портфолио от любими марки оставя дълбок отпечатък върху живота на милиони всеки ден. Предлагайки широка гама от цени и хранително качество - от добро до изключително - ние гарантираме, че пълноценното и балансирано хранене е достъпно за всеки.

Като любители на домашни любимци и дори собственици на домашни любимци, ние знаем, че качественото хранене може да помогне на домашните любимци и техните собственици да живеят по-щастливи, по-здравословни и по-дълъг живот заедно. Да дадем на домашни любимци и на хората, които ги обичат, богат живот е това, което правим най-добре и причината да съществуваме.

Хората и домашните любимци се чувстват по-добре заедно.

Нашата цел

Глобалната цел на Purina е да осигури богат живот на домашните любимци и хората, които ги обичат. Нашата цел е създадена въз основа на нашите традиции и убеждения. Когато хората и домашните любимци имат силна връзка, животът става по-богат: ##WeAreBetterWithPets. Той отразява нашия опит и се справя с предизвикателствата на света около нас. Това е мотивация, която вдъхновява нашите хора всеки ден.

Нашата амбиция

Нашият подход е да изслушаме заинтересованите страни, да разберем какво е най-важно за тях, какви въпроси имат и върху кои области искат компанията Purina да се съсредоточи както на местно ниво, така и в Европа, за да бъде най-доверената компания „PetCare“ в Европа.

Нашата визия

Докато се развиваме и трансформираме Purina от компания за храна за домашни любимци в екосистема за грижи за домашни любимци, ние ще открием нови начини да предоставим най-висок клас изживявания за собствениците на домашни любимци и ще изпълним нашата цел да създадем по-богат живот за домашни любимци и хората, които ги обичат.

Само като комбинираме нашия опит в храните за домашни любимци и консолидираното портфолио с нови бизнес модели и партньорства, ще помогнем на повече хора да открият впечатляващите ползи, които домашните любимци носят в живота ни.

Ние изграждаме екосистемата Purina, за да станем най-важният доставчик на грижи за домашни любимци в Румъния, от нашите основни продукти, които осигуряват хранене с положителен ефект върху живота, до изживяванията, търсени от собствениците, всичко това в допълнение към храната.

Този аспект е дълбоко вкоренен в нашата цел и докато помагаме на все повече и повече хора да видят впечатляващите предимства, които домашните любимци носят в живота ни, ние ще превърнем нашата амбиция в реалност, която заслужава да бъде разглеждана като най-довереният избор за грижа за домашни любимци от собствениците , през целия живот на техните домашни любимци.

Жена, която държи котка
Нашите ангажименти
Посветили сме се на подобряването на живота на домашните любимци и тези, които ги обичат, и затова сме поели 10 ангажимента, които трябва да изпълним до 2023 г.
Екипът на CES

Свържете се с нас

Тук сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси за домашни любимци!​

Свържете се директно с нас. Линиите ни са отворени от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък.