Вашият любимец - нашата страст
PPVD Куче герой
Purina Pro Plan Dietary Veterinary

Открий PRO PLAN Veterinary Diets и сходни продукти за кучета

Разнообразие от формули, за да задоволят нуждите на кучетата със специфични заболявания.

Открий ефективно клинично хранене от PRO PLAN Veterinary Diets

Тъй като всички формули са специално разработени от експерти по хранене, можете да сте сигурни, че храната за кучета е лесно смилаема и има правилния баланс на жизненоважни хранителни вещества като протеини, витамини и минерали.

Открий повече:

Pro Plan Fortiflora
Нашата наука
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Пробиотик е хранителна добавка за домашни любимци за кучета и кученца, която доказано поддържа естествената им защита, като същевременно минимизира стомашно-чревните смущения и поддържа здравословен баланс на микрофлората. Просто поръсете едно саше върху регулярната храна на вашето куче веднъж на ден.
Куче на черен фон
Нашата наука
PRO PLAN Veterinary Diets
ÎЦялата серия Pro Plan Veterinary Diets е формулирана с източници на хидролизирани протеини с малки молекули и източници на въглехидрати, за да се избегне алергична реакция. Храната за кучета Pro Plan Veterinary Diets предлага набор както от суха, така и от мокра храна за кучета със специални хранителни нужди.

Търси нашите продукти по състояние:

Моля, имайте предвид, че всички индикации за споменатите ветеринарни диети PRO PLAN са за хранителна подкрепа на котката с изброените състояния и не изключват подходящо медицинско лечение. Ветеринарните диети трябва да се използват под ветеринарен контрол.

Търсете нашите продукти по състояния:

Purina Pro Plan Vet Diets

Статии, свързани с PRO PLAN Veterinary Diets:

6 породи безкосмени котки