Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Мъж и куче тичат по плажа

Обещанията на Purina

Ние се ангажираме да осигурим по-здравословен и по-щастлив живот за хората и техните домашни любимци, като помагаме за развитието на процъфтяващи общности и стопанисваме ресурси за бъдещето.

Пейзажна инфографика

Къде оказваме влияние

Индивиди, семейства и домашни любимци

Всеки собственик иска неговият домашен любимец да се радва на дълъг, здрав и щастлив живот. Като водеща компания за грижа за домашни любимци, ние непрекъснато се стремим да повишаваме стандартите за хранене, здраве и благополучие на домашни любимци.

Общности

Тъй като вярваме, че връзката домашен любимец-човек предлага много предимства, ние работим всеки ден, за да защитим ролята на домашните любимци в обществото, като изграждаме осезаеми решения за създаване на по-богат живот за домашните любимци и хората, които ги обичат.

Планетата

В сътрудничество с нашите партньори и заинтересовани страни, ние работим за постигане на устойчиво използване на природните ресурси и нулево въздействие върху околната среда в нашите операции.

Открий повече

Жена, която държи котка
Нашето въздействие
Нашите ангажименти
Посветени сме на подобряването на живота на домашните любимци и на тези, които ги обичат и затова поехме 10 ангажимента, които трябва да изпълним до 2023 г.
Жена с бигъл, работеща на лаптоп
Нашето въздействие
Домашни любимци на работа
Искаме да помогнем да направим работните места, подходящи за домашни любимци, възможност за всеки.
По-добре с домашни любимци награда жена седна с куче
Нашето въздействие
По-добре с награда за домашни любимци
Наградата BetterwithPets е търсене в подкрепа на социални иноватори, които се фокусират върху овладяването на силата на връзката домашен любимец-човек за здравето и благосъстоянието на обществото навсякъде.

Запознайте се с Purina

Куче и котка в скута на стопаните
Запознайте се с Purina
За нас
Вярваме че когато хората и домашните любимци се свържат, животът става по-богат. Това убеждение сега е поставено в основата на всичко, което правим и на продуктите, които произвеждаме по целия свят.
Екипът на CES

Свържете се с нас

Тук сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси за домашни любимци!​

Свържете се директно с нас. Линиите ни са отворени от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък.

Off