Вашият любимец - нашата страст
Off
Бийгъл седи в скута на собственичката, докато тя работи

Социалните отговорности на Purina

Представете си бъдеще, в което домашните любимци и хората са още по-добри заедно. Бъдеще, в което да вземете вашия домашен любимец на работа е норма за повечето хора, а не само за малцина късметлии.

Ние в Purina страстно вярваме, че домашните любимци и хората са по-добре заедно.

Искаме повече хора да изпитат всички невероятни ползи, които домашните любимци носят: от подобрено здраве до по-щастливи работни места. Ето защо направихме защитата на домашните любимци на работа един от нашите 10 „Агажимента на Purina в обществото“. Искаме да помогнем да направим присъствието на домашни любимци на работните места възможност за всеки.

Открийте тук как да зададете своя собствена схема за домашни любимци на работа!

Домашни любимци на работа и актуализация за COVID

Териер седи в скута на жената, докато тя работи на лаптоп
Домашни любимци на работа
Аз съм работодател
Открийте шестте стъпки за създаване на схема за домашни любимци на работа – и всички начини, по които вашите хора и вашият бизнес ще се възползват.
Голдън ретривър седи на бюрото и работи в група
Домашни любимци на работа
Аз съм служител
Всичко, което трябва да знаете за стартирането и функционирането на схемата за домашни любимци на работното място – включително предложения за представяне на идеята на вашия шеф.
Ключови предимства

В Purina приветстваме домашни любимци в нашите офиси от 2003 г. Ние също така проведохме проучване с други компании, които са изпитали ползите от събирането на хора и домашни любимци на работното място. Целият този опит и изследвания ни дадоха истинска представа за страхотните неща, които домашните любимци могат да предложат на компаниите и техните служители.

Нашето изследване

През 2017 г. проведохме проучване* с хиляди любители на домашни любимци в цяла Европа, за да разберем какво мислят за домашни любимци на работа.

  • 40% от хората с домашни любимци на работа казват, че това подобрява баланса между работата и личния живот.
  • 24% от хората с домашни любимци на работа казват, че подобряват взаимоотношенията на работното място.
  • 45% от хората с домашни любимци на работа казват, че създават по-спокойна атмосфера.
  • 50% от служителите без схема за домашни любимци на работа биха я видели като полза.

*Изследването за Purina е проведено от Engage Research като Pets at Work Benchmark Study, Omnibus и Qualitative Research през май 2016 г. Европейско проучване с хиляди любители на домашни любимци в цяла Европа през май 2017 г.

Ползите от домашни любимци на работа

 Pets At Work (PAW) tail

Добре дошли в нашия свят на работа.

Толкова сме горди, че работното място на нашите собственици е подходящо за кучета и че има нарастваща общност от любители на домашни любимци, които ни приветстват всеки ден на работа, искаме да ги излаем от покривите! (Въпреки че не ни е позволено на покрива, така че може би не). Така че успокойте се и ние ще ви разкажем цялата приказка, с малко помощ от нашите приятели. Любов, екип на Purina Pets At Work.

Кучета на работното място

Всички в Purina страстно вярват, че хората и домашните любимци са по-добре заедно, независимо дали на работа или играят. И така, какъв по-добър начин да превърнем това вярване в реалност от това да ни направим част от ежедневието им в офиса? Практиката за домашни любимци на работа е създадена в Purina от 2003 г., като нашата политика за домашни любимци на работа е в сила от 2010 г., като дава възможност на всички служители да доведат своите четириноги приятели в офиса. Сега имаме почти 50 колеги кучета в програмата PAW - що се отнася до нашите колеги отвъд езерото, някои може да си помислят, че лаят лудо, тъй като се опитаха да счупят световния рекорд, като доведоха 280 кучета в офиса!

Кучета на работното място

Откакто практиката PAW започна преди повече от 12 години, видяхме толкова много ползи от наличието на кучета в офиса, от по-щастливи служители до намаляване на стреса. Тези предимства не се отнасят само за нас и нашите собственици, но и за други служители – тъй като мнозина са съгласни, че работната среда е по-приятна и атмосферата е по-оптимистична.

За да могат новобранците да се присъединят към нашата глутница, екипът на Purina от експерти, обичащи домашните любимци, разработи специална триетапна програма за въвеждане, за да улесни кучетата и собствениците в света на PAW. Съдейки по всичките ни махащи опашки и широките усмивки на нашите стопани и техните приятели - програмата PAW падна като лакомство за кученце. Позволете ни да ви разходим из нашата програма PAW, за да разберете пълната история за това как я направихме толкова успешна на нашето работно място.

Бийгъл на бюро с кутии Bonio
Домашни любимци на работа
Интересувате ли се да създадете Pets at Work на работното си място?
Искаме да използваме нашия опит в допускането на домашни любимци в нашите офиси, за да помогнем на други компании да направят същото. Ако се интересувате да направите вашето работно място подходящо за домашни любимци, свържете се с нас и ние ще ви помогнем!