Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Бийгъл седи в скута на собственичката, докато тя работи

Социалните отговорности на Purina

Представете си бъдеще, в което домашните любимци и хората са още по-добри заедно. Бъдеще, в което да вземете вашия домашен любимец на работа е норма за повечето хора, а не само за малцина късметлии.

Ние в Purina страстно вярваме, че домашните любимци и хората са по-добре заедно.

Искаме повече хора да изпитат всички невероятни ползи, които домашните любимци носят: от подобрено здраве до по-щастливи работни места. Ето защо направихме защитата на домашните любимци на работа един от нашите 10 „Агажимента на Purina в обществото“. Искаме да помогнем да направим любимци домашни любимци работни места възможност за всеки.

Открийте тук как да зададете своя собствена схема за домашни любимци на работа!

Домашни любимци на работа и актуализация за COVID

Териер седи в скута на жената, докато тя работи на лаптоп
Домашни любимци на работа
Аз съм работодател
Открийте шестте стъпки за създаване на схема за домашни любимци на работа – и всички начини, по които вашите хора и вашият бизнес ще се възползват.
Голдън ретривър седи на бюрото и работи в група
Домашни любимци на работа
Аз съм служител
Всичко, което трябва да знаете за стартирането и функционирането на схемата за домашни любимци на работното място – включително предложения за представяне на идеята на вашия шеф.
Ключови предимства

В Purina приветстваме домашни любимци в нашите офиси от 2003 г. Ние също така проведохме проучване с други компании, които са изпитали ползите от събирането на хора и домашни любимци на работното място. Целият този опит и изследвания ни дадоха истинска представа за страхотните неща, които домашните любимци могат да предложат на компаниите и техните служители.

Нашето изследване

През 2017 г. проведохме проучване* с хиляди любители на домашни любимци в цяла Европа, за да разберем какво мислят за домашни любимци на работа.

  • 40% от хората с домашни любимци на работа казват, че това подобрява баланса между работата и личния живот.
  • 24% от хората с домашни любимци на работа казват, че подобряват взаимоотношенията на работното място.
  • 45% от хората с домашни любимци на работа казват, че създават по-спокойна атмосфера.
  • 50% от служителите без схема за домашни любимци на работа биха я видели като полза.

*Изследването за Purina е проведено от Engage Research като Pets at Work Benchmark Study, Omnibus и Qualitative Research през май 2016 г. Европейско проучване с хиляди любители на домашни любимци в цяла Европа през май 2017 г.

Ползите от домашни любимци на работа

 Pets At Work (PAW) tail

Добре дошли в нашия свят на работа.

Толкова сме горди, че работното място на нашите собственици е подходящо за кучета и че има нарастваща общност от любители на домашни любимци, които ни приветстват всеки ден на работа, искаме да ги излаем от покривите! (Въпреки че не ни е позволено на покрива, така че може би не). Така че успокойте се и ние ще ви разкажем цялата приказка, с малко помощ от нашите приятели. Любов, екип на Purina Pets At Work.

Кучета на работното място

Всички в Purina страстно вярват, че хората и домашните любимци са по-добре заедно, независимо дали на работа или играят. И така, какъв по-добър начин да превърнем това вярване в реалност от това да ни направим част от ежедневието им в офиса? Практиката за домашни любимци на работа е създадена в Purina от 2003 г., като нашата политика за домашни любимци на работа е в сила от 2010 г., като дава възможност на всички служители да доведат своите четириноги приятели в офиса. Сега имаме почти 50 колеги кучета в програмата PAW - що се отнася до нашите колеги отвъд езерото, някои може да си помислят, че лаят лудо, тъй като се опитаха да счупят световния рекорд, като доведоха 280 кучета в офиса!

Кучета на работното място

Откакто практиката PAW започна преди повече от 12 години, видяхме толкова много ползи от наличието на кучета в офиса, от по-щастливи служители до намаляване на стреса. Тези предимства не се отнасят само за нас и нашите собственици, но и за други служители – тъй като мнозина са съгласни, че работната среда е по-приятна и атмосферата е по-оптимистична.

За да могат новобранците да се присъединят към нашата глутница, екипът на Purina от експерти, обичащи домашните любимци, разработи специална триетапна програма за въвеждане, за да улесни кучетата и собствениците в света на PAW. Съдейки по всичките ни махащи опашки и широките усмивки на нашите стопани и техните приятели - програмата PAW падна като лакомство за кученце. Позволете ни да ви разходим из нашата програма PAW, за да разберете пълната история за това как я направихме толкова успешна на нашето работно място.

Бийгъл на бюро с кутии Bonio
Домашни любимци на работа
Интересувате ли се да създадете Pets at Work на работното си място?
Искаме да използваме нашия опит в допускането на домашни любимци в нашите офиси, за да помогнем на други компании да направят същото. Ако се интересувате да направите вашето работно място подходящо за домашни любимци, свържете се с нас и ние ще ви помогнем!