Ключови етапи в живота

КЛЮЧОВИ ЕТАПИ В ЖИВОТА

Грижа за вашето куче във всеки етап от живота му

Грижи за кучето ви по време на бременността

Как да откриете перфектното за вас кученце

Прекрасно е, че вземате малко кученце в щастливия си и изпълнен с любов дом. След като вече сте избрали идеалната за вас порода, настъпва време да откриете отговорен център за безстопанствени животни или развъдник, в който да откриете вашето кутре.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ръководство за захранване на кученца

В този момент кутрето ви е мъничко, но ще порасне доста за много кратко време. Кученцето ще де превърне в напълно зряло куче само в рамките на 12 месеца (при някои породи този период е 24 месеца).
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Обучение на вашето кутре

Важно е в цялата емоционална суматоха около пристигането на кутрето в дома ви да не пропуснете веднага да започнете обучението му. Колкото по-скоро възпитате у него прилично поведение, толкова по-добре и за вас и за него, за да може кученцето ви да разбира основни команди и да спазва правилата в дома ви.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Кога кучето ми вече е пораснало?

Не обичаме да мислим за остаряването на кучето ни, също както не обичаме да възприемаме като стари любимите ни хора. Домашният ви любимец може и да не показва видими признаци на стареене, с изключение на някой и друг сив косъм.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Признаци за бременно куче

Важно е да бъдете подготвени, ако смятате, че кучето ви може да е бременно. Посетете Purina, за да научите повече информация как да откриете дали кучето ви е бременно и какво да правите, ако е така.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ