Подходът ни към добруването на домашните любимци

Добруване на домашните любимци
NPPE Breed Library Info Page

Страст към домашните любимци

Ние в Purina сме отдадени на каузата да помогнем на домашните любимци да имат по-дълъг, жизнерадостен и здравословен живот посредством правилно хранене и грижи. Имаме фундаменталната отговорност да осигуряваме безопасни, апетитни и богати на хранителни вещества продукти, произведени в съответствие с най-високите стандарти за безопасност и качество. Разбираме и споделяме силните чувства на обич и уважение, които стопаните на домашни любимци развиват към своите животни, защото повечето от нас също са стопани на домашни любимци. Съответно при нас в Purina цялостното добруване на котките и кучетата е най-важния приоритет, а също и отговорност, с която не правим компромиси.

Грижи за кучета и котки в центрове Pet Care

Purina поддържа центрове за развитие на грижите за домашни любимци, за да се постигне по-добро познаване на естествените предпочитания, хранителните нужди и свързаното с тях поведение на кучетата и котките. Всички наши домашни любимци си имат имена, обръща им се индивидуално внимание и към тях се отнасят с уважение и обич служители, които са добре обучени и грижовни. Социализирането и всекидневното общуване са част от нашите програми за развитие, които включват обучение, групови игри и достъп до играчки.

Участие на кучета и котки в изследвания на храни и проучвания върху грижите за домашни любимци

В Purina сме се посветили на производството на храни, от които кучетата и котките изпитват удоволствие и които същевременно осигуряват хранителни вещества, подобряващи здравето и цялостното им състояние. Изследвания, проведени от или по поръчка на Purina носят знания, които водят до подобряване на здравето и общата форма на кучетата и котките по целия свят. Purina използва само процедури, които са подходящи за прилагане при кучета и котки и които съответстват на най-добрите практики в областта на ветеринарните грижи. Ние не вземаме участие в никакви инвазивни проучвания, водещи до наранявания, заболяване или неразположение, нито в проучвания водещи до евтаназия на кучета или котки.