Подходът ни към добруването на домашните любимци

Добруване на домашните любимци
This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.
NPPE Breed Library Info Page

Страст към домашните любимци

Ние в Purina сме отдадени на каузата да помогнем на домашните любимци да имат по-дълъг, жизнерадостен и здравословен живот посредством правилно хранене и грижи. Имаме фундаменталната отговорност да осигуряваме безопасни, апетитни и богати на хранителни вещества продукти, произведени в съответствие с най-високите стандарти за безопасност и качество. Разбираме и споделяме силните чувства на обич и уважение, които стопаните на домашни любимци развиват към своите животни, защото повечето от нас също са стопани на домашни любимци. Съответно при нас в Purina цялостното добруване на котките и кучетата е най-важния приоритет, а също и отговорност, с която не правим компромиси.

Грижи за кучета и котки в центрове Pet Care

Purina поддържа центрове за развитие на грижите за домашни любимци, за да се постигне по-добро познаване на естествените предпочитания, хранителните нужди и свързаното с тях поведение на кучетата и котките. Всички наши домашни любимци си имат имена, обръща им се индивидуално внимание и към тях се отнасят с уважение и обич служители, които са добре обучени и грижовни. Социализирането и всекидневното общуване са част от нашите програми за развитие, които включват обучение, групови игри и достъп до играчки.

Участие на кучета и котки в изследвания на храни и проучвания върху грижите за домашни любимци

В Purina сме се посветили на производството на храни, от които кучетата и котките изпитват удоволствие и които същевременно осигуряват хранителни вещества, подобряващи здравето и цялостното им състояние. Изследвания, проведени от или по поръчка на Purina носят знания, които водят до подобряване на здравето и общата форма на кучетата и котките по целия свят. Purina използва само процедури, които са подходящи за прилагане при кучета и котки и които съответстват на най-добрите практики в областта на ветеринарните грижи. Ние не вземаме участие в никакви инвазивни проучвания, водещи до наранявания, заболяване или неразположение, нито в проучвания водещи до евтаназия на кучета или котки.