Вашият любимец - нашата страст
Бяла котка със сини очи на червен кожен стол.

Топ 10 имена за бяла котка

5 мин. четене

Намерете идеалното име за вашата пухкава топчица. Събрахме най-добрата селекция от имена на бели котки, от които може да избирате.

Кой може да устои на меката, снежна козина на чисто бяло коте? Ако вече сте се влюбили в непорочната красота на бяла котка и се подготвяте да донесете вкъщи тази нова топка козина, вероятно търсите вдъхновение за име, достойно за това впечатляващо ново попълнение в семейството.

Сноу и Сноубол може да са логичен избор, но има много по-нестандартни варианти. Ето защо съставихме списък с 10-те най-добри имена на бели котки, като всяко от тях е готово да предизвика този „уау“ момент, след като най-накрая откриете подходящия вариант.

1. Каспър – най-дружелюбното име за бяла котка

Ако вашата котка е миловидна и любяща, ето ви едно предложение с приятелско звучене. И ако обича да се изнизва на разходки сама, правейки се „невидима“ за часове, какво друго име би могло да се сравни с този блестящ избор? Каспър, дружелюбният призрак, спечелил сърцата на поколения, чието име е подходящо само за котка, готова да направи също точно това.

2. Фрости – цвят или характер

За тези истински котешки ледени кралици, които се нуждаят от време, за да свикнат с нови хора, Фрости е името, което търсите. Няма как да сбъркате с име, което съвпада едновременно с цвета и с характера на вашия нов спътник.

3. Елза – кралско вдъхновение за елегантно котенце

Има някои бели котенца, които имат аристократично излъчване. Ако и вашата е такава и се движи с особена лекота, сякаш притежава къщата и всичко в нея, имате нужда от малко кралско вдъхновение от “Замръзналото кралство”. Елза, принцесата на леда и снега на Дисни, точно приляга на вашия домашен любимец.

4. Херцогиня – елегантното име на бяла котка

Друг фаворит на Disney е елегантната бяла Херцогиня от анимационния филм “Аристокотките”. От всички тези елегантни и разглезени котки там, това е точното име за бяла котка, което може да изберете. Вечно и красиво, Херцогиня е един от фаворитите за всички времена.

5. Цвете – умно име на бяла котка

Ако искате малко игра на думи, защо не изберете странно име, обичано както от котките, така и от техните собственици. Флауър (омоним за „брашно“) може да е точното решение. Започнете да я наричате така и ако има смисъл и за двама ви, поздравления – имате спътник, който споделя вашето чувство за хумор!

6. Бу – за котки, готови за Хелоуин

Друга остроумна идея – кратко, бързо, но пълно с топлина и привързаност. За котките, които обичат да се промъкват, преди да се появят внезапно, Бу е точното име за изненадващата бяла котка. Като допълнителен бонус, Хелоуин моментално ще стане любимото време от годината и за двама ви – по-добре започнете да търсите подходящ костюм на призрак!

7. Кхалиси – име за бяла котка, вдъхновено от величието

“Игра на тронове” вече влезе в историята като едно от най-добрите телевизионни сериали на всички времена. И какво, ако има само една кралица на драконите? Едва ли има някой по-подходящ да носи такова готино име, отколкото една бяла котка. Ако ви харесва, изберете го!

8. Дъмбълдор – уловете магията на бяло коте с името

Ето още един любим персонаж с бяла коса, от който може да почерпите вдъхновение. Ако смятате, че вашия домашен любимец може да вижда директно в душата ви и притежава мъдрост отвъд годините си, тази елегантна магия е достойна за името на магьосник. Дъмбълдор от поредицата за Хари Потър може би е точният избор.

9. Бъни – най-сладкото име за бяла котка

Ако вашата котка ви напомня за друго бяло създание от животинското царство, кои сме ние, че да пречим на идеално подхождащото ѝ име?

Разбира се, може да предизвикате недоумение и за момент да объркате приятелите си, когато ги запознавате с вашето зайче, а вместо това изскочи котка. Ако този сърдечен псевдоним напълно пасва на техния характер, те ще трябва да да свикнат с това!

10. Сторми – съвпадение с характера за Вашия котешки приятел

Сторми е идеален вариант за по-темпераментните и драматични котки, които имат изразен характер. Улавяйки цялото усещане за проблясък на ярка светкавица, това име се асоциира с котки, които се движат много бързо из къщата.

Надяваме се, че нашите идеи са ви дали много вдъхновение за страхотно име на бяла котка. Ако все още ви е трудно да се спрете на някое, нашият съвет е да се опитате да не го премисляте твърде много. Защо не попитате котето си? Изпробвайте няколко варианта, започнете да го наричате с няколко различни имена и вижте на кое от тях ще реагира. Съвсем скоро то ще ви покаже кое от всички му е любимо, така че най-накрая ще може да озаглавите първата ви обща снимка.

Свързани статии