Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
PPVD котка и куче
Диетични храни от ветеринари Purina Pro Plan

Разгледай гамата PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS, първата и единствена диета, специално формулирана за подпомагане на когнитивната функция, хранителни алергии и поддържане на здравословно телесно тегло, с видими резултати след 30 дни

Продуктите PURINA PRO PLAN Veterinary Diets са подкрепени от десетилетия научни изследвания и специално формулирани според най-новите познания във ветеринарната наука и клиничното хранене.

Създадена от експерти с опит в храненето и одобрена/подкрепена от професионалисти в индустрията, гамата PURINA PRO PLAN се състои от разнообразие от рецепти, които покриват нуждите на почти всеки тип куче или котка.

Така че имате избор между гамата ветеринарни диети PURINA PRO PLAN за кучета и котки.

Храната за кучета Purina, както и храната за котки, е отправна точка за оптимално здраве и дългосрочно благополучие. Научете повече за това как можете да подобрите здравето на вашия домашен любимец!

PPVD Котка герой
за котки
Открий PRO PLAN Veterinary Diets за котки
Открийте ефективно клинично хранене за вашата котка от Purina PRO PLAN Veterinary Diets, с рецепти, пригодени за експертно управление на благосъстоянието на вашия домашен любимец.
PPVD Куче герой
за кучета
Открий PRO PLAN Veterinary Diets за кучета
Открийте набор от диети, които позволяват на ветеринарните лекари да подсилят ефективността на цялостния протокол за лечение със специални, научно обосновани и клинично доказани формули.