Вашият любимец - нашата страст
Храна за котки Friskies
Friskies

Открий FRISKIES:

Открий FRISKIES:

Защо Friskies?

Има много причини домашните любимци да се хранят с Friskies повече от 50 години. Всеки продукт е...

  • 100% балансирана и пълноценна храна за щастливи котки и кучета.
  • с добър вкус всеки ден.
  • адаптиран към начина на живот на вашия домашен любимец.

Открий качественото хранене

От първия ден, когато ги доведохте у дома, вие обещахте за цял живот на вашата котка и куче: ДА ГИ ГРИЖИТЕ И ХРАНИТЕ ПРАВИЛНО. Така че ние, екипът на Friskies®️, направихме 5 ОБЕЩАНИЯ за вас: да се грижим за домашните любимци и да им даваме ПЪЛНОЦЕННА И БАЛАНСИРАНА ХРАНА всеки ден, обещахме да използваме ЕКСПЕРТИЗА, с която разполагаме, за да направим всичко възможно, за да поддържаме вашия домашен любимец здрав и щастлив; обещахме да произвеждаме нашите продукти с ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ СЪСТАВКИ, без добавени изкуствени оцветители, аромати или консерванти, и извършваме стотици проверки на КАЧЕСТВОТО всеки ден. Като ЦЕЛ ДО 2025 г. обещаваме да използваме 100% рециклируеми или многократно използваеми опаковки.

Friskies Куче
За кучета
Открийте Friskies за кучета
Вие и вашето куче имате специална връзка и то е част от семейството. За да ги поддържа щастливи и здрави, мократа и суха храна за кучета Friskies е формулирана така, че да съдържа 100% пълноценно и балансирано хранене, от което кучетата се нуждаят, в набор от вкусни рецепти, които те обичат, така че да могат да продължат да ви изненадват и радват всеки ден.
Friskies Котка
За котки
Открийте Friskies за котки
Личността на вашата котка носи нещо много специално във вашия дом. За да ги поддържа щастливи и здрави, мократа и суха котешка храна Friskies е формулирана така, че да съдържа 100% от пълноценното и балансирано хранене, от което се нуждаят, в гама от вкусни рецепти, които те обичат, така че да могат да продължат да ви изненадват и радват всеки ден.