Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Pro Plan
Purina Pro Plan

Открий гамата Purina® Pro Plan®

Персонализираното хранене може да удължи продължителността на живот на вашето куче или котка, но и качеството на живота му.

Нашата експертиза

Създадена от специалисти с опит в храненето и подкрепена/одобрена от професионалисти в областта, гамата PURINA® PRO PLAN® се състои в разнообразие от рецепти, което покрива нуждите на почти всеки тип куче или котка.

Следователно, имате да избирате между гамата PURINA® PRO PLAN® за кучета и PURINA® PRO PLAN® за котки.

Храната за кучета Purina, но и тази за котки е отправна точка за оптимално здраве и благополучие за дълго време. Научете повече за това как можете да подобрите здравето на домашния любимец!

Какво може да бъде по-хубаво от пристигането на кученце или коте в семейството? Научете тук какво да знаете във всеки етап от развитието му. Ще намерите съвети за хранене и грижи, основани на науката зад неговото развитие. За кученцата можете да избирате от PURINA® PRO PLAN® junior или PURINA® PRO PLAN® puppy.

Открийте гама, създадена специално за нуждите на вашата котка и куче

Pro Plan Жълта лаборатория
за кучета
Открий PRO PLAN за кучета
За нас, вие сте най-важният човек, който допринася да благосъстоянието на домашното животно. Затова се задължаваме да ви споделим целия наш опит в областта на храненето и грижите за животните.
Pro Plan котка
за котки
Открий PRO PLAN за котки
PRO PLAN предлага гама от напреднали, цялостни и балансирани формули, които осигуряват отлично хранене с научно доказани ползи, за да помогнем за поддържането на дълъг и здрав живот.

Новата опаковка на котешка храна

С новата опаковка PURINA® PRO PLAN® става още по-лесно да навигирате между нашите продукти.

Качеството на храната и рецептите остават същите, само екстериорът е променен.

Новата опаковка на кучешката храна

Изберете PURINA® PRO PLAN® за вашето куче! Открийте същата висококачествена храна в нов дизайн на опаковката! Съдържа парчета месо от най-високо качество, богато е на хранителни вещества с превъзходно усвояване и помага за поддържане на здрави стави.

Свързани статии за PRO PLAN

Purina Pro Plan