Висок клас научно разработена храна специално създадена за нуждите на твоята котка

Довери се на опита

Формулата на Purina ONE BIFENSIS® е специално разработена от ветеринарни лекари и специалисти по хранене на Purina, съдържа полезни топлинно обработени Лактобацили и Омега-6 мастни киселини. Тези вещества подобряват здравето отвътре, като помагат да се поддържа естественото производство на антитела на котката, но и отвън – като поддържат кожата здрава, а козината гладка и блестяща.

Опитай Purina One BIFENSIS® за 3 седмици и ще забележиш видими резултати

First week plan image

Повече енергия и жизненост

Можеш да видиш как енергията и жизнеността на твоята котка се увеличават, благодарение на висококачественото, пълноценно и балансирано хранене на Purina ONE®.

3-week-plan-tab1-heading
second week plan eating

По-добро храносмилане

Purina ONE® съдържа цикория, естествена съставка, която помага за подобряване на храносмилателното здраве. Благодарение на подходящите източници на фибри и високата смилаемост на Purina ONE® можеш да забележиш, че твоята котка има малки, твърди изпражнения.

3-week-plan-tab2-heading
third week plan eating

Лъскава козина, бистри очи

Purina ONE® съдържа специфични хранителни вещества – включително Омега-3 и Омега-6 мастни киселини и основни витамини и минерали. Така кожата на котката се запазва здрава, а козината ѝ лъскава. Високото ниво на антиоксиданти също помага за поддържане на бистри и здрави котешки очи.

3-week-plan-tab3-heading

Открий нашите продукти

3-week-feeding-range

За оптимални резултати

Винаги осигурявай чиста и прясна вода на твоята котка. Препоръчителното дневно количество трябва да се регулира съобразно климатичните условия, нивото на активност на котката и физическото ѝ състояние. Не забравяй да водиш редовно своята котка на профилактика при ветеринарен лекар.