Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
3 Week Challenge logo and cat
PURINA ONE Храна за котки

Можете да забележите видима разлика само за 3 седмици

Поддържайте котката си здрава, като я храните с Purina ONE или получете парите си обратно
Започнете триседмичното предизвикателство и забележете видими резултати

Забележете видима разлика в апетита, енергийните нива и имунната система на вашата котка след хранене на нашата пълноценна храна. Вижте резултатите за себе си и видимата разлика във вашата котка.

Започнете триседмичното предизвикателство!

Cat and bowl of fruit
Първи ден: Страхотен апетит
С прекрасния си вкус и висококачествените си съставки Purina ONE ще осигури на котката ви хранителните вещества, от които тя се нуждае, и вкусовете, които обича.
Cat leaping from sofa
Първа седмица По-високи нива на енергия и жизненост
Можете да видите, че котката ви става по-енергична и по-жизнена благодарение на високото качество, пълното и балансирано хранене с Purina ONE.
Close up of grey cat's face
Втора седмица По-здравословно храносмилане с Purina
ONE съдържа цикория, естествена съставка, която доказано помага за подобряване на здравето на храносмилателната система. Благодарение на подходящите източници на фибри и високата смилаемост на Purina ONE® може да забележите също така, че котката ви изхожда малки, твърди изпражнения.
Tabby cat walking
Трета седмица Лъскава козина, блестящи очи
Purina ONE съдържа специфични хранителни вещества - включително мастни киселини Омега 3 и 6 и основни витамини и минерали - за да спомогне за поддържане на здрава кожа и блестяща козина на котката. Високото ниво на антиоксиданти също спомага за поддържането на блестящи, здрави очи.
Cat sitting on sofa
Утре: Силна естествена защита
Нашите рецепти Purina ONE Bifensis са специално формулирани, за да стимулират производството на естествени антитела, за да поддържат здрава имунна система и клетъчна функция, за да помогнат на вашата котка да остане здрава днес и утре.