Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
PURINA ONE Храна за котки

Нашите продукти, създадени за нуждите на твоята котка

Независимо от възрастта, вашата котка ще се нуждае от храна, съобразена с нейните нужди. Съветваме ви да изберете Purina ONE - хранително балансирана храна за котки.
Страница със списък на храна за котки Purina One
Filter
Филтри:
Показване на 1 - 10 на 10

Открийте нашите експертни съвети и някои препоръки за суха и мокра котешка храна Purina ONE по-долу. От грижа за зъбите, грижа за устната кухина до всичко, което трябва да знаете за грижата за козината на вашата котка и много повече.​

Грижа за устната кухина Има няколко заболявания на устната кухина, от които вашата котка може да страда, включително плака, зъбен камък и пародонтоза. Добрата програма за грижа за устната кухина ще включва, наред с други неща, редовни посещения при ветеринар, ежедневна грижа за устната кухина у дома чрез четкане и, разбира се, качествена храна. Хранене на възрастни котки След като достигнат зряла възраст, всяка котка с нормално ниво на активност ще се нуждае от диета, за да ги поддържа здрави. Уверете се, че запазват жизнеността и здравето си, като изберете правилната храна според техните нужди. Например, за стерилизирани котки ще изберете Purina ONE Sterilcat. Ако вашата котка също изпитва проблеми с храносмилането, ние препоръчваме продукти от гамата Purina ONE Sensitive. Всичко за грижата за козината на вашата котка Котките също могат да имат проблеми с кожата и козината, като най-честите такива състояния са косопад, суха кожа, хиперкератоза и повредена козина. Изберете PURINA ONE COAT & HAIRBALL, за да й помогнете да се отърве от подобни проблеми!