ЛЮБИМЦИ НА РАБОТНОТО МЯСТО

PURINA в обществото

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

Безопасна Коледа за кучета

Празничният сезон има и куп потенциални опасности. Прочетете нашето ръководство за това как да осигурите безопасна Коледа за вашето куче.
Научи повече

Безопасна Коледа за котки

Ако имате котка, вероятно коледните празници ви носят и усещане за тревога. Разберете как да осигурите безопасна Коледа за вашата котка.
Научи повече

COVID-19 и домашните любимци: какво трябва да знаете

В тази статия ще откриете полезна информация и съвети как да се грижим за домашните си любимци в тези безпрецедентни времена.
Научи повече

Пет прости стъпки, превръщащи офиса ви в подходящ за любимци

Смятате ли, че работното ви място може да стане гостоприемно за домашни любимци? Ето как може да започнете.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Запознайте се с нашия стартов пакет за любимци на работа

И така, вашият офис е взел решение да се превърне в гостоприемно за домашни любимци място? Прекрасна новина! Готови сме да ви окажем помощ чрез този стартов пакет. Прочетете тези материали, отпечатайте онези от тях, които смятате за най-полезни и ги поставете на място където колегите ви могат да ги прочетат.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Често задавани въпроси

Какви са ползите от воденето на домашни любимци на работа?
Научи повече

Три съвета които ще ви помогнат да доведете любимеца си на работа

Когато стартирате програма за любимци на работното място, важно е да се уверите, че всички приемат свързаните с това роли и отговорности. Тук са дадени някои наши съвети и съвети от други организации, позволяващи домашни любимци на работното място. Тези съвети са предназначени процедурата при вас да върви гладко.
Научи повече

Три лесни стъпки за убеждаване на ръководители

Искаме да ви помогнем за едно просто начало на процеса по изграждане на вашето гостоприемно за домашни любимци работно място.
Научи повече