Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Момиче тича с кучета

Нашите ангажименти в Purina

Храненето е в основата това, което правим, но то не е всичко. Ние сме се ангажирали да правим повече от това, което има значение за домашните любимци, за хората, които ги обичат и за планетата, която споделяме. Ето защо сме съсредоточени върху постигането на нашите „6 ангажимента на Purina“, които са фокусирани върху инициативи за домашни любимци, общности и околната среда.

Къде оказваме влияние

Нашите ангажименти са формирани от собственици на домашни любимци, ветеринарни лекари, лидери в индустрията, експерти по устойчивост и тези, които отговарят за доброто и хуманно отношение към домашните любимци. Те оформят начина, по който осъществяваме дейността си като компания и по който действаме като хора, сега и в бъдеще. Разгледайте и вижте нашите ангажименти за домашни любимци, общности и околната среда.

innovative nutrition
Домашни любимци
Иновация в храните за домашни любимци и източниците на вещества чрез възстановителни практики.
Ние вярваме в иновативното хранене, което подобрява здравето и благосъстоянието на домашните любимци. Но също така сме ангажирани с пътя си към регенериране и набавяме ключовите си съставки чрез регенеративни практики.
adoption
Домашни любимци
Насърчаваме осиновяването на домашни любимци чрез партньорства
Ние в Purina вярваме, че всеки домашен любимец заслужава дом, в който да бъде обичан. Затова си партнираме с организации, които подкрепят осиновяването на домашни любимци в цяла Европа.
pet school
Домашни любимци
Насърчаване на програми за отговорно отглеждане на домашни любимци
С този ангажимент искаме да помогнем на стопаните на домашни любимци и на децата да се образоват, като им предоставим точна, експертна информация и съвети.
pets and people
Домашни любимци
Подобряване на здравето на хората чрез силата на връзката между домашния любимец и човека
Ние вярваме, че силата на връзката между домашен любимец и човек може да помогне за подобряване на здравето и благосъстоянието на хората и да обогати нашите общности.
recycle
Общности
Стремеж към бъдеще без отпадъци
Работим за подобряване на рециклируемостта на нашите опаковки и за интегриране на нови решения за кръгова употреба на съставки.
care for oceans
Общности
Насърчаване на възстановяването на почвените и океанските екосистеми
Работим, за да подпомогнем възстановяването на земята и океаните.

Purina в обществото

Като компания за грижа за домашни любимци, ние сме в уникална позиция да помогнем за създаването на по-добро бъдеще за домашните любимци, техните собственици и обществото. Ето защо разговаряхме със собственици на домашни любимци, ветеринари, лидери в индустрията, експерти по устойчивост и тези, които отговарят за хуманното отношение към домашните любимци, за да ни помогнат да идентифицираме области, в които наистина бихме могли да допринесем и да променим живота на домашните любимци, както и действията, които можем да предприемем за минимизиране на нашето социално и екологично въздействие. Нашето проучване ни помогна да дефинираме обещанията за социална отговорност на Purina и те ще оформят начина, по който действаме сега и в бъдеще.

purina
Нашите предишни 10 ангажимента „Purina в обществото“
Стартирахме първоначалните си ангажименти през 2016 г., известни като нашите 10 ангажимента „Purina в обществото“. Проследяваме работата си, а вие можете да научите повече във връзката по-долу.
purina
Нашият доклад за „Purina в обществото“ за 2020 г.
През 2020 г. пуснахме последния си доклад за „Purina в обществото“. Това е външно валидиран доклад, в който подробно се описват работата и случаите от практиката, свързани с предишните ни 10 ангажимента „Purina в обществото”.
Екипът на CES

Свържете се с нас

Тук сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси за домашни любимци!​

Свържете се директно с нас. Линиите ни са отворени от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък.

Off