Новото ви котенце

ВЗЕМАНЕ НА НОВА КОТКА

Научете повече за котешкия ви приятел

Вземане на ново коте

Запознайте се със 7 породи сиви котки

Със своята лъскава козина, която варира от сребърно до тъмносиво, е ясно, че сивите котки са просто зашеметяващи. Продължете да четете, за да разберете кои са нашите топ 7 породи сиви котки, които със сигурност ще откраднат сърцето ви.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Запознаване на котката ви с други любимци

Котките са пословично независими, което е една от причините да бъдат много подходящи като домашни любимци, особено за стопани, които биха предпочели любимец, за който да не се полагат твърде много грижи.
Научи повече

Вземане на котка

Решението да си вземете нова котка е много вълнуващо, но може да породи и много въпроси. Например каква порода котка да си вземете? Можете ли да се справите с предизвикателствата на едно все още невъзпитано малко коте или начинът ви на живот предполага да си вземете по-улегнала зряла котка?
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Отглеждане на котка и въвеждане в дома ви

Вероятно ще се чувствате доста възбудени в навечерието на пристигането на новата ви котка или коте в дома ви. През този период има да свършите доста неща, които ще ви поддържат зает в дните преди идването на новия домашен любимец.
Научи повече

Как да направите дома си гостоприемен за котки

Новата ви котка е скъпоценна придобивка и именно затова ще искате да им осигурите възможно най-безопасни условия в дома и градината си. Откъде да започнете при създаването на безопасни за котки дом и градина?
Научи повече

Купуване на котка

Купуването на котка е прекрасно и благодарно действие, защото вие не само ще приемете един нов член в семейството, но ще дадете на едно животно нов шанс за нов дом.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Често задавани въпроси относно кастрирането

Довели сте нов мъхнат любимец в семейството и това е фантастично! Трудно е да си представите, че някой ден котето ви може да си има свои котенца, докато все още самото то е малко и пухкаво коте.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ