PRO PLAN EXPERT CARE

PRO PLAN EXPERT CARE

PRO PLAN EXPERT CARE

PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION

КОЛАСТРАТА, ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ВСЕКИ ЕТАП ОТ ЖИВОТА НА ТВОЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ

Имунната система е от съществено значение за поддържане на здравето на домашните любимци, което е и целта на PURINA® PRO PLAN® при разработване на гамата продукти EXPERT CARE NUTRITION с ACTI-PROTECT™, в които се съдържа говежда коластра. Коластрата е първото мляко, което се образува в тялото на майката през първите няколко дни след раждането*. Тя представлява комбинация от секрети от млечната жлеза и протеини, преминали в кърмата от кръвотока.

Научните изследвания показват, че активните съставки в говеждата коластра може да устоят на разграждането, тъй като преминават през стомаха и достигат непокътнати до червата.

*При извличането на коластра няма пострадали животни.

pro plan expert care

Защо коластрата е уникална съставка в храната на домашните любимци?

- Коластрата може да съдържа олигозахариди, които е възможно да имат пребиотичен ефект.

- Коластрата може да съдържа растежни фактори, които могат да регулират възпаления и да помагат при възстановяването.

- Коластрата съдържа лактоферин, който поддържа съвкупността на микроорганизми в червата и имунната система.

Нашите научни изследвания при котки и кучета доказват, че коластрата може да:

– Способства за постигане на значителен локален и системен имунен отговор: обогатената с коластра диета повишава локалното производство на IgA от чревно-асоциираната лимфоидна тъкан (GALT) и подобрява отговора към ваксините.

– Подобрява разнообразието и стабилността на чревната микрофлора: обогатената с коластра храна поддържа стабилна чревна микрофлора по време на ежедневния стрес.

Хранене съобразено с етапа на развитие на твоето куче

PRO-PLAN-EXPERT-CARE

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кученца до 1 година с Агне

Пълноценна храна за кучета до 1 година със съдържание на рибено масло, източник на DHA, който е от съществено значение за правилното развитие на мозъка и зрението. Храната съдържа и пребиотик, който доказано повишава бифидобактериите, за по-добър баланс на чревната микрофлора. Помага за поддържане на добро качество на фекалиите по време на отбиването.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION PUPPY се предлага, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-ADULT

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кучета над 1 година с Пиле

Пълноценна храна за кучета над 1 година, която комбинира основни хранителни вещества (мастни киселини и протеини), които помагат за поддържане на здрави стави за активния начин на живот на кучето. Храната се грижи за зъбите и намалява натрупването на зъбен камък с до 36%.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ADULT се предлага, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-7+

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кучета над 7 години с Пиле

Пълноценна храна за кучета над 7 години с растителни мазнини, които засилват вниманието и остротата на ума. Храната съдържа повишени нива* на витамин E и C за имунната система на по-възрастните кучета, които помагат в борбата с предизвикателствата на остаряването. Помага за повишаване на нивата на активност, жизненост и взаимодействие по време на игра при кучета над 7 години (съдържа 5,5% средноверижни триглицериди [СВТ])

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION ADULT 7+ е подходяща, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

*спрямо Adult

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

Хранене съобразено със специфичните нужди на твоето куче

Pro-Plan-Expert-Care-Derma

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за здрава кожа и козина със Сьомга

Пълноценна храна за кучета с формула с висока поносимост. Съдържа избрани източници на протеин, които спомагат за намаляване на възможните кожни реакции при чувствителни кучета. Храната е с ефективни нива на висококачествен протеин, есенциални мастни киселини, цинк, витамини A, B, които помагат за поддържане на здрава кожа и козина. PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION DERMA CARE е с над 80% животински протеин от сьомга.

Храната се предлага, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-STERILE

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кастрирани кучета с Пиле

Пълноценна храна за кастрирани кучета, която помага за поддържане на добра телесна маса при наддаване на тегло и след кастрация. Храната се грижи за предотвратяване на бъдещо наддаване на тегло чрез поддържане на стройно тяло и стимулиране на изгарянето на калории. Помага за намаляване на сърдечната честота в покой, в комбинация с ежедневни разходки.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION LIGHT/STERILISED е подходяща, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-DIGESTION

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за добро храносмилане с Агне

Пълноценна храна за кучета за добро храносмилане, с пребиотик, за който е научно доказано, че повишава бифидобактериите за по-добър баланс на чревната микрофлора. PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION съдържа бентонит – глина, която се свързва с излишната вода за подобряване на качеството на фекалиите, в комбинация с източници на влакнини. Храната е с високо смилаема формула, специално адаптирана за кучета с периодично редки изпражнения.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION DIGESTION CARE е подходяща, както за дребни породи, така и за кучета със средни и едри размери.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-KITTEN

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за котета до 1 година с Пуйка

Пълноценна храна за котета до 1 година, която подпомага доброто зрение и развитието на мозъка благодарение на основните хранителни вещества, като докозахексаенова киселина (DHA). Поддържа здравия растеж на костите и мускулите благодарение на минералите и високото ниво на протеини.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION KITTEN е подходяща и за кастрирани котки до 1 година.

Продуктът се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-ADULTCAT

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кастрирани котки над 1 година с Пуйка

Пълноценна храна за кастрирани котки над 1 година, която помага за поддържане на здрави пикочни пътища след кастрирация. Храната помага за предпазване на зъбите от натрупване на плака и зъбен камък.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION STERILISED се предлага само във ветеринарни клиники.

PRO-PLAN-EXPERT-CARE-STERILISED7+

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION за кастрирани котки над 7 години с Пуйка

Пълноценна храна, която подпомага основните жизнени функции при котки над 7 годишна възраст (имунна, бъбречна, храносмилателна) благодарение на цикорията, с високи нива на антиоксиданти включително бета-каротини и омега 3 и 6 мастни киселини. Храната помага за подобрени нива на червените кръвни клетки и абсорбция на витамин E и спомага за поддържане на здравословно телесно тегло.

PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE NUTRITION STERILISED 7+ се предлага само във ветеринарни клиники.

Expert-Care

Сподели с хора, които познаваш

ShareEmailtwitterFB