Veterinary Diets & related products

ОТКРИЙ ЛЕЧЕБНИТЕ ХРАНИ НА PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS

Лечебните храни PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS са създадени, за да помогнат на ветеринарните лекари да осигурят храни за специфични здравословни състояния на котките. Обхватът на лечебните диети и свързаните с тях продукти позволява на ветеринарните лекари да повишат ефективността на цялостното лечение с насочени, научно обосновани и доказани формули.

VETERINARY DIETS

Здравни категории в обхвата на ветеринарните диети

convalescence

CN CONVALESCENCE™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE CN CONVALESCENCE™

Пълноценна лечебна храна за котки от всички възрасти, научно формулирана за осигуряване на хранителна подкрепа по време на възстановяване от нараняване, недохранване и болести.


Виж продуктите

DM Diabetes Management™

DM DIABETES MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE DM ST/OX DIABETES MANAGEMENT™

Пълноценна лечебна храна за котки, научно формулирана за подпомагане на регулирането на нивата на кръвната захар (глюкоза) при котки с диабет. Диетата е клинично доказана, че намалява нуждите от инсулин при котки с диабет.

Виж продуктите

EN Gastrointestinal™

EN GASTROINTESTINAL™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE EN ST/OX GASTROINTESTINAL™

Пълноценна лечебна храна за котки, формулирани с високо смилаеми съставки и пребиотици, които помагат за управление на стомашно-чревните състояния и поддържат здравето на червата при котки от всички възрасти.

Виж продуктите

FortiFlora®

FORTIFLORA®

PURINA® PRO PLAN® FELINE FORTIFLORA®

Уникален пробиотик от PURINA®, доказано, че насърчава чревното здраве, баланса на микрофлората и силната имунна система при котки от всички възрасти.Виж продуктите

HA Hypoallergenic™

HA HYPOALLERGENIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE HA ST/OX HYPOALLERGENIC™

Пълноценна лечебна храна за котки, научно формулирана, за да помогне за диагностициране и управление на хранителни алергии и непоносимост при котки от всички възрасти.


Виж продуктите

HP HEPATIC™

HP HEPATIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE HP ST/OX HEPATIC™

Пълноценна лечебна храна за котки, богата на антиоксиданти и есенциални мастни киселини, и научно формулирана да помогне за управление на чернодробни заболявания при котки в зряла възраст (над 1 година).

Виж продуктите

NF Renal Function™

NF RENAL FUNCTION™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE NF ST/OX* RENAL FUNCTION™

Пълноценна лечебна храна с ограничени количества висококачествен протеин и ограничени нива на фосфор, научно формулиран за подпомагане на хранителното управление на бъбречна недостатъчност при котки в зряла възраст (над 1 година).

Виж продуктите

OM OBESITY MANAGEMENT™

OM OBESITY MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE OM ST/OX OBESITY MANAGEMENT™

Пълноценна лечебна храна за котки, която клинично доказано насърчава загубата на тегло и поддържа оптималното телесно тегло при котки в зряла възраст (над 1 година).Виж продуктите

UR Urinary™

UR URINARY™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE UR ST/OX URINARY™

Пълноценна храна за котки, която помага да се разтворят камъните в урината и да се намали рискът от образуване на кристали и камъни.
Виж продуктите


Показва 13 Pro Plan продукти