Вашият любимец - нашата страст
Голдън ретривър седи на бюрото и работи в група

Домашни любимци на работното място

Вълнувате ли се да направите офиса си подходящ за домашни любимци?

Бъдете производител на промени!

Разберете как да стартирате схемата във вашия собствен бизнес – от продажбата на идеята на вашия шеф до провеждането на Doggy Day Trial за колеги.

С малко разбиване на митове и убедително представяне пред шефа ви, приемането на домашни любимци на работното ви място може да бъде по-лесно, отколкото си мислите. В този раздел ще намерите всичко, което трябва да знаете!

Убедете работодателите си

Посрещането на кучета на работното място може да помогне с някои от най-големите въпроси, пред които е изправен всеки работодател днес.

Как можем да намалим стреса и да увеличим сътрудничеството? Как можем да трансформираме работната култура и да станем по-умни в набирането и задържането на таланти? С толкова много компании, които търсят отговори на тези въпроси и много други, бизнес ползите от Pets at Work говорят сами за себе си.

Има различни практически въпроси, върху които трябва да се мисли, разбира се. Нашата презентация за домашни любимци на работа ще ви даде повече причини да убедите работодателя си да създаде схемата и ще ви помогне да преодолеете възможните бариери.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ НА РАБОТА
Pets At Work Presentation.pdf

Как да стартирате схема за домашни любимци на работа

Интересувате се да стартирате схема на работното си място, но не сте сигурни откъде да започнете? Ето нашите предложения за първи стъпки.

3 ключови неща, които трябва да проверите

 1. Проверете кой притежава и управлява вашата сграда
  Важно е да се уверите, че кучетата са разрешени на работното ви място. Може да се наложи първо да проверите това с вашия шеф или наемодател – или и двамата.
 2. Вземете вашите лидери на борда
  Инструментариумът Pets at Work е пълен с факти, изследвания и готова за употреба презентация, за да ви помогне да развълнувате шефа си от перспективата да имате домашни любимци на работа като вас.
 3. Назначете шампион или екип по проекта
  Ако вие или малък екип покажете желание да поемете водеща роля при внедряването на Pets at Work, това наистина ще ви помогне да вземете лидерството на борда и ще помогнете на схемата да работи гладко.

Удобствата на създанието, които трябва да имате предвид

 • Кучешко легло.
 • Играчки и лакомства.
 • Водя.
 • Торбички за изпражнения.
 • Неплъзгаща се купа за вода.
 • Храна

Отговорно притежание на домашни любимци

Хуманното отношение към животните трябва да бъде в основата на всяка схема за домашни любимци на работа. Ще бъдат ли домашните любимци здрави и щастливи да прекарват времето си на работното ви място? Ще имат ли външно пространство за почивки за тоалетна например? Нашият набор от инструменти съдържа списък с неща, за които компаниите и собствениците трябва да помислят, преди да доведат своите домашни любимци на работа.

 • Необходимостта от подходяща среда.
 • Необходимостта от подходяща диета.
 • Необходимостта да можете да показвате нормални модели на поведение.
 • Необходимостта от настаняване с други животни или отделно от тях.
 • Необходимостта да бъдеш защитен от болка, страдание, нараняване и болест.

Хората, които са преживели домашни любимци на работа, просто не могат да спрат да говорят за това. Гледайте нашите видеоклипове, за да чуете свидетелства от хора, които сами са изпробвали Pets at Work.

Казуси от практиката

Бийгъл на бюро с кутии Bonio
Домашни любимци на работа
Интересувате ли се да създадете Pets at Work на работното си място?
Искаме да използваме нашия опит в допускането на домашни любимци в нашите офиси, за да помогнем на други компании да направят същото. Ако се интересувате да направите вашето работно място подходящо за домашни любимци, свържете се с нас и ние ще ви помогнем!