Вашият любимец - нашата страст
Две кучета седяха в офис сградата

Затлъстяване на домашните любимци

Нека ви помогнем да направите вашия офис подходящ за домашни любимци.

Ако желаете да стартирате схема за домашни любимци на работа във вашата компания и може би дори да се присъедините към алианса за домашни любимци на работа, ще се радваме да ви помогнем.

Нашите подходящи за домашни любимци офиси в цяла Европа се различават по размер, брой служители, архитектура и работна култура. Това ни дава опит за прилагане на схемата за домашни любимци на работа в много различни настройки.

Просто ни изпратете имейл на pawallianceuk@purina.nestle.com.

Моля, посочете името на вашата компания, размера, местоположението и вашата позиция - това ще ни помогне да се свържем с вас с по-персонализирана поддръжка.

Какво представлява алиансът Pets at Work?

Алиансът Pets at Work, създаден от Nestlé Purina, е доброволен съюз с нестопанска цел от фирми, които се обединиха, за да улеснят притежанието на домашни любимци, отваряйки вратите си за кучета. Нашите членове признават, че домашните любимци имат изключително положително въздействие върху нашето здраве и благополучие и служат като пример за други фирми за това колко ценно може да бъде работното място, подходящо за домашни любимци.

Ползи от присъединяването към алианса Pets at Work.

Членовете на Pets at Work Alliance получават уникален достъп до информация и подкрепа за прилагане на схемата в техните офиси от експертите на Nestlé Purina Pets at Work. Това може да включва подкрепа за създаване на пилотен проект, проектиране на съоръжения, подходящи за домашни любимци, сесии с въпроси и отговори, наред с други.

Кой може да стане член?

Всяка компания може да кандидатства безплатно, за да стане член на Pets at Work Alliance, стига да се ангажира да отвори вратите си за кучета.