Вашият любимец - нашата страст
Териер седи в скута на жената, докато тя работи на лаптоп

Продукти без добавени оцветители

Разберете как да създадете схема за домашни любимци на работа във вашата компания.

Открийте всички ползи за бизнеса, които схемата за домашни любимци на работа може да донесе – и шестте стъпки, които можете да предприемете, за да я осъществите на работното си място.

Направете работното си място страхотно!

Шест стъпки

Колкото и официална или неформална да искате да бъде вашата политика и какъвто и да е размерът на вашето работно място, ние можем да ви помогнем да създадете своя собствена схема за домашни любимци на работа. Вижте шестте стъпки, които са необходими!

Ползи за работодателя от домашни любимци на работа

Ние страстно вярваме, че домашните любимци и хората са по-добри заедно – и това убеждение е подкрепено от изследвания. Когато разговаряхме с над 1000 компании като част от сравнително проучване, резултатите разкриха колко мощна сила могат да бъдат добрите домашни любимци за бизнеса.

Нашето проучване показа, че някои от ключовите ползи за бизнеса са:

Pets at work infographic

Защо не опитате еднодневен пробен период?

Насърчаването и провеждането на ваш собствен Doggy Day Trial е чудесен начин да свикнете хората с идеята за кучета на работното място. И след като хората го видят в действие, ще откриете, че е по-лесно да спечелите участие за нещо по-голямо.

Пробен план за кучешки ден

След като бъде решено да проведете дневен тест за кучета, трябва да определите дата (петък често е добър избор), да го популяризирате и да напомните на хората за отговорното притежание на домашни любимци. Освен това ще трябва да приемете някои ясни насоки, които всички да следват.

 

Следващи стъпки

Ако изпитанието на Doggy Day Trial се окаже успешно и обмисляте да стартирате своя собствена схема за домашни любимци на работа, не забравяйте, че можете да се свържете с нас за повече информация и поддръжка.

 

Хората, които са преживели домашни любимци на работа, просто не могат да спрат да говорят за това. Гледайте нашите видеоклипове, за да чуете свидетелства от други фирми с опит с домашни любимци на работа и чуйте от първа ръка как това е направило офис средата по-спокойна и по-щастливо място за работа.

Казуси от практиката

Бийгъл на бюро с кутии Bonio
Домашни любимци на работа
Интересувате ли се да създадете Pets at Work на работното си място?
Искаме да използваме нашия опит в допускането на домашни любимци в нашите офиси, за да помогнем на други компании да направят същото. Ако се интересувате да направите вашето работно място подходящо за домашни любимци, свържете се с нас и ние ще ви помогнем!