Научете повече за кучешкия си приятел

ВЗЕМАНЕ НА НОВО КУЧЕ

Научете повече за кучешкия си приятел

Как да откриете подходящото за вас куче

Запознайте се с 11 китайски породи кучета

Китай е страна, обвита в легенди и магия. Едва ли е изненада, че китайските породи кучета притежават тези характеристики и дори повече. Продължете да четете и открийте кои породи произлизат от митичната земя. Предупреждаваме ви, че някои ще ви изненадат!
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

5 хипоалергенни породи кучета

Ако вие или ваш любим човек страдате от алергия към кучета, това може да бъде много разочароващо, защото може да чувствате сякаш пропускате цялата тази безусловна любов, която едно куче има да предложи. Знаехте ли обаче, че има и хипоалергенни породи кучета, които може да не провокират вашата алергия? Продължете да четете, за да научите повече.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Купуване на куче

Купуването на куче е прекрасна възможност да приветствате нов член семейството и същевременно да осигурите на животното нов шанс за щастлив живот.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Избор на подходящо за вас куче

Вземането на куче е едно от най-вълнуващите - и най-сериозните - решения които някога ще вземете. Както при всички други важни решения, така и при вземането на ново кученце е добре да обмислите внимателно дали сте избрали най-подходящото за вашия начин на живот и за самите вас куче.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Защо кучетата са подходящи домашни любимци

Кучетата наистина заслужават названието „най-добър приятел на човека“ Те са лоялни, интелигентни, предани и дружелюбни - известно е, че спомагат за подобряване на нашето физическо и умствено здраве.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ