Научете повече за кучешкия си приятел

ВЗЕМАНЕ НА НОВО КУЧЕ

Научете повече за кучешкия си приятел

Научете се да се грижите за новото си куче

Запознайте се с 11 китайски породи кучета

Китай е страна, обвита в легенди и магия. Едва ли е изненада, че китайските породи кучета притежават тези характеристики и дори повече. Продължете да четете и открийте кои породи произлизат от митичната земя. Предупреждаваме ви, че някои ще ви изненадат!
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Топ 5 на най-умните породи кучета

Кучетата са супер интелигентни животни – могат да усвоят много от човешкия език и дори умеят да усещат настроенията ни. Знаехте ли обаче, че някои породи кучета са по-умни от други? В следващите редове ще откриете кои са петте най-умни породи кучета.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

5 хипоалергенни породи кучета

Ако вие или ваш любим човек страдате от алергия към кучета, това може да бъде много разочароващо, защото може да чувствате сякаш пропускате цялата тази безусловна любов, която едно куче има да предложи. Знаехте ли обаче, че има и хипоалергенни породи кучета, които може да не провокират вашата алергия? Продължете да четете, за да научите повече.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Какво е нужно за едно куче при въвеждане в дома ви

Остават още няколко дни преди да доведете новото си кутре или куче у дома и ние можем да се обзаложим, че вече ви е трудно да чакате към семейството ви да се присъедини и новия ви четирикрак приятел.
Научи повече

Запознаване на кучето ви с други любимци

Кучетата обикновено лесно стават добри приятели, а кутрето ви почти сигурно ще се радва на други кучешки представители наоколо.
Научи повече

Купуване на куче

Купуването на куче е прекрасна възможност да приветствате нов член семейството и същевременно да осигурите на животното нов шанс за щастлив живот.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Избор на подходящо за вас куче

Вземането на куче е едно от най-вълнуващите - и най-сериозните - решения които някога ще вземете. Както при всички други важни решения, така и при вземането на ново кученце е добре да обмислите внимателно дали сте избрали най-подходящото за вашия начин на живот и за самите вас куче.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Защо кучетата са подходящи домашни любимци

Кучетата наистина заслужават названието „най-добър приятел на човека“ Те са лоялни, интелигентни, предани и дружелюбни - известно е, че спомагат за подобряване на нашето физическо и умствено здраве.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Как да направите дома си гостоприемен за кучета

Повечето гледачи и развъдници на кучета ще ви накарат да изчакате новото ви кученце да навърши осем седмици преди да го вземете - период, който може да ви се стори цяла вечност.
Научи повече

Често задавани въпроси относно кастрирането на кучета

Довеждането на едно игриво кълбо от косми у дома е толкова забавно. Когато учите кучето си да седи на едно място и го почесвате по корема, едва ли ви минава през ума, че един ден и то ще има свои кученца.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ