Научете повече за кучешкия си приятел

ВЗЕМАНЕ НА НОВО КУЧЕ

Научете повече за кучешкия си приятел

Научете се да се грижите за новото си куче

Въвеждане на кучето в дома ви

Остават още няколко дни преди да доведете новото си кутре или куче у дома и ние можем да се обзаложим, че вече ви е трудно да чакате към семейството ви да се присъедини и новия ви четирикрак приятел.
Научи повече

Запознаване на кучето ви с други любимци

Кучетата обикновено лесно стават добри приятели, а кутрето ви почти сигурно ще се радва на други кучешки представители наоколо.
Научи повече

Купуване на куче

Купуването на куче е прекрасна възможност да приветствате нов член семейството и същевременно да осигурите на животното нов шанс за щастлив живот.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Избор на подходящо за вас куче

Вземането на куче е едно от най-вълнуващите - и най-сериозните - решения които някога ще вземете. Както при всички други важни решения, така и при вземането на ново кученце е добре да обмислите внимателно дали сте избрали най-подходящото за вашия начин на живот и за самите вас куче.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Защо кучетата са подходящи домашни любимци

Кучетата наистина заслужават названието „най-добър приятел на човека“ Те са лоялни, интелигентни, предани и дружелюбни - известно е, че спомагат за подобряване на нашето физическо и умствено здраве.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Как да направите дома си гостоприемен за кучета

Повечето гледачи и развъдници на кучета ще ви накарат да изчакате новото ви кученце да навърши осем седмици преди да го вземете - период, който може да ви се стори цяла вечност.
Научи повече

Често задавани въпроси относно кастрирането на кучета

Довеждането на едно игриво кълбо от косми у дома е толкова забавно. Когато учите кучето си да седи на едно място и го почесвате по корема, едва ли ви минава през ума, че един ден и то ще има свои кученца.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ