Friskies_Dog

ЗАЩО ХРАНИТЕ FRISKIES® СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШЕТО КУЧЕ?

 

Независимо от размера и възрастта на Вашето куче, ние разполагаме с продукт, създаден специално за неговите нужди. Независимо дали предпочита мокра или суха храна, пилешко или друг вид месо или просто иска леко да похапне, сред нашите вкусни продукти ще намерите това, което кучето Ви обича.

Храните за кучета Friskies® са създадени от експерти диетолози, за да отговорят на нуждите на кучета и не съдържат изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Те ще накарат Вашия любимец да очаква с нетърпение времето за хранене.

Friskies® Vitafit Active

Friskies® Vitafit Active е суха храна за кучета, която съдържа говеждо, висококачествени протеини, зеленчуци, зърнени култури, витамин B и Омега-3 и 6 мастни киселини – и не съдържа добавени изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Подходяща е за кучета, които преливат от енергия и винаги искат да играят!

Friskies® Vitafit Balance

Friskies® Vitafit Balance е е суха храна за кучета, богата на пиле, висококачествени протеини, зеленчуци, зърнени култури, витамин B и Омега-3 и 6 мастни киселини – и не съдържа добавени изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Friskies® Junior                                               

Малките кученца се нуждаят от много повече енергия от зрелите кучета, за да растат и да играят. Friskies® Junior е 100% балансирана и питателна храна с допълнителни протеини и с идеален баланс на витамините и минералите, необходими на кученцата, за да растат здрави и щастливи.

Храната Friskies®  Junior с пиле, мляко и зеленчуци е разработена от ветеринарите и диетолозите на PURINA® и снабдява Вашето кученце с всички хранителни вещества, за да бъде здрав най-малкият член на семейството! Friskies® Junior е пълноценна храна за кученца след 6-та седмица – не съдържа добавени изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.