Veterinary Diets

ОТКРИЙ ЛЕЧЕБНИТЕ ХРАНИ НА PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS

Лечебните храни PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS са създадени, за да помогнат на ветеринарните лекари да осигурят храни за специфични здравословни състояния на кучетата. Обхватът на лечебните диети и свързаните с тях продукти позволява на ветеринарните лекари да повишат ефективността на цялостното лечение с насочени, научно обосновани и доказани формули.

Veterinary Diets

Здравни категории в обхвата на ветеринарните диети

CN Convalescence

CN CONVALESCENCE™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CANINE CN CONVALESCENCE™

Пълноценна лечебна храна за кучета от всички възрасти, научно формулирана за осигуряване на хранителна подкрепа по време на възстановяване от нараняване, недохранване и болести.

Виж продуктите

DRM Dermatosis

DRM DERMATOSIS™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CANINE DRM DERMATOSIS™

Пълноценна лечебна суха храна в подкрепа на функцията на кожата в случай на дерматоза и прекомерна загуба на козина при кучета от всички възрасти.


Виж продуктите

EN Gastrointestinal

EN GASTROINTESTINAL™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CANINE EN GASTROINTESTINAL™

Пълноценна лечебна храна, формулирана с високо смилаеми съставки и пребиотици, които помагат за управление на стомашно-чревните състояния и поддържат здравето на червата при кучета от всички възрасти.

Виж продуктите

FortiFlora

FORTIFLORA®

PURINA® PRO PLAN® CANINE FORTIFLORA®

Уникален пробиотик от PURINA®, доказано, че насърчава чревното здраве, баланса на микрофлората и силната имунна система при кучета от всички възрасти.Виж продуктите

HA Hypoallergenic

HA HYPOALLERGENIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CANINE HA HYPOALLERGENIC™

Пълноценна лечебна суха храна, научно формулирана, за да помогне за диагностициране и управление на хранителни алергии и непоносимост при кучета от всички възрасти.


Виж продуктите

HP Hepatic

HP HEPATIC™

PURINA® PRO PLAN VETERINARY DIETS CANINE HP HEPATIC™

Пълноценна лечебна суха храна за кучета, научно формулирана в подкрепа на чернодробната функция в случай на хронична чернодробна недостатъчност при възрастни кучета и кученца.

Виж продуктите

JM Joint Mobility

JM JOINT MOBILITY™

PURINA® PRO PLAN® CANINE JM JOINT MOBILITY™

Пълноценна суха храна за кучета, специално създадена за насърчаване на здрави стави при кучета от всички възрасти.Виж продуктите

NF Renal Function

NF RENAL FUNCTION™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS CANINE NF RENAL FUNCTION™

Пълноценна лечебна суха храна за кучета, научно формулирана за подпомагане на хранителното управление на хроничната бъбречна недостатъчност при възрастни и възрастни кучета.

Виж продуктите

NC NeuroCare

NC NEUROCARE™

PURINA® PRO PLAN® CANINE NC NEUROCARE™

Пълноценна суха храна за кучета, клинично доказана, че помага за подобряване на мозъчната функция и поддържа когнитивната функция при възрастни кучета. Видими резултати след 30 дни.

Виж продуктите


Показва 10 Pro Plan продукти