Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Жена гали куче в офиса

Осиновяване на домашен любимец

Доказано е, че воденето на домашни любимци на работа намалява стреса и помага за подобряване на психичното здраве. Разберете как правим офисите подходящи за домашни любимци.

Нашата цел

До 2020 г. в цяла Европа ще създадем 200 съюза, за да подкрепим инициативите за щадящи домашни любимци работни места.

Нашите постижения досега

Целта е постигната на 100%.

През 2020 г. постигнахме целта си, създавайки програмата Pets At Work в 209 външни компании, които споделят убеждението, че сме по-добри с домашните любимци!
През 2019 г. създадохме 111 външни партньорски съюза, а през 2020 г. създадохме 36 партньорски съюза (включително десетте най-големи пазара).

Освен това ние внедрихме програмата PetsAtWork в нашите собствени офиси в над 20 пазара. Това включва 9 от 10 основни пазара.

нашата гледна точка

Днешният модерен живот е все по-сложен. Фактори като урбанизацията, пътуването до работното място и времето, прекарано онлайн, затрудняват отглеждането и прекарването на времето с нашите домашни любимци.

Като водеща компания за грижа за домашни любимци, ние искаме да подкрепяме хората, за да могат да се насладят на всички предимства на притежаването на домашни любимци в непрекъснато променящия се свят, в който живеем. Да имаме домашни любимци на работа е един от начините да се наслаждаваме на компанията на животни ежедневно.

Знаем, че домашните любимци имат изключително положително въздействие върху нашето психическо и физическо здраве и благополучие, но извънредното работно време, преминаването на населението от селски към по-градски начин на живот може да затрудни настаняването на домашни любимци в 21 век.

Нашата схема за домашни любимци на работа дава възможност на всички служители да доведат своя четириног приятел в офиса. Надяваме се, че споделянето на нашия опит ще вдъхнови други компании да отворят вратите си за кучета!

 

Знаете ли, че проучванията показват, че служителите, които носят домашни любимци на работа, показват по-малко признаци на стрес? Или че наличието на домашни любимци в офиса насърчава здравословното съчетаване на работа и личен живот?

Експертите на Purina

 

животните в офиса

Ние силно вярваме, че хората и домашните любимци са по-добри заедно и наличието на домашни любимци на работното място е ясна демонстрация на нашата страст към тях и ценностите на Purina, които всички споделяме. Работим усилено за офисите на Nestlé Purina в Европа, за да бъдем като домашни любимци възможно най-приятелски.

В много от нашите локации четириногите ни приятели са редовна фигура в офиса. Това варира от някои офиси, позволяващи достъп на кучета за един ден или седмица в годината до все по-разпространената практика кучетата да имат постоянно място в нашите офиси.

В Обединеното кралство имаме установена практика за домашни любимци на работното място от 2003 г. и нашата централа в Обединеното кралство стана първият офис на Nestlé само за кучета през 2015 г.

изграждаме заедно

Точно както ние се ангажираме да подобряваме живота на домашните любимци и хората, които ги обичат, компанията-майка Nestlé се ангажира да подобри качеството на живот и да допринесе за по-здравословно бъдеще за хората и семействата, нашите общности и планетата.

Прочетете повече за Nestlé в обществото

Жена, която държи котка
нашето въздействие
нашите обещания
Ние се ангажираме да правим повече от това, което има значение за домашните любимци, хората, които ги обичат, и планетата, която споделяме. Ето защо се ангажираме да изпълним 10-те обещания на Purina в обществото.