Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Вашият любимец - нашата страст
Ветеринар с хъски

Иновативни открития на Purina

Вярваме, че доброто и качествено хранене е от съществено значение за благосъстоянието на домашния любимец.

Нашите цели

От 2021 г. до 2022 г. ще пуснем 10 нови продукта, фокусирани върху подобряването на здравето и благосъстоянието на домашните любимци.

Нашето постижение до момента

Целта е постигната на 100%.

През 2018-2020 г. си поставихме за цел да пуснем 14 нови продукта за подобряване на здравето и благосъстоянието на домашните любимци. През 2020 г. пуснахме 37 нови продукта - надвишавайки ангажимента си с 23 продукта.

Имаме богата история на иновации и продължаването на иновациите за подобряване на здравето и благосъстоянието на домашните любимци остава приоритет за нас. Откакто нашите обещания бяха пуснати за първи път през 2016 г., ние вече пуснахме 19 нови продукта, включително Purina® DENTALIFE® и Purina®ONE® Bifensis, и бяха публикувани в 17 научни списания, надминавайки първоначалната ни цел от 16 нови продукта за периода 2016 г. 2018 г.

Храненето е в основата на това, което правим, и е само един от основните начини, по които помагаме да създадем по-богат живот на домашните любимци и хората, които ги обичат.

нашата гледна точка

Ние сме компания от собственици и любители на домашни любимци, от нашите учени и специалисти по хранене до нашите специалисти по маркетинг и продажби. Ние сме посветени на разбирането на хранителните, поведенческите и социалните нужди на домашните любимци и се фокусираме върху това да направим всичко, което можем да направим, за да ги поддържаме здрави и щастлив.

Ние основно вярваме, че доброто, научно доказано хранене е от съществено значение за благосъстоянието на домашните любимци. Ето защо, от самото начало на компанията и през всички наши дейности, ние оставаме верни на обещанието си за висококачествено хранене, наука и доказани резултати. В Purina храненето заема централно място.
 
Като една от водещите компании за грижа за домашни любимци, ние направихме значителни инвестиции в науката, иновациите и разбирането на домашни любимци. Ние носим отговорност към домашните любимци и техните собственици да използваме това знание и изследванията на храните за домашни любимци, както и нашето ноу-хау за разработка, за да прекрачим границите и да продължим да разработваме диети, включително за домашни любимци със специални нужди.

 

Работейки в партньорство с уважавани колеги и ветеринарни лидери по целия свят, ние сме развълнувани от перспективата да стимулираме иновациите, които създават важен напредък в здравето и благосъстоянието на домашните животни.

Експертите на Purina

 

изграждаме заедно

Точно както ние се ангажираме да подобряваме живота на домашните любимци и хората, които ги обичат, компанията-майка Nestlé се ангажира да подобри качеството на живот и да допринесе за по-здравословно бъдеще за хората и семействата, нашите общности и планетата.

Прочетете повече за Nestlé в обществото

Chow

Ние в PURINA разбираме и ценим факта, че всяко куче е различно и следователно има различни хранителни нужди. Точно затова ви предлагаме няколко разновидности на кучешка храна от PURINA.

Ако вашето ново четириного е кученце, изберете DOG CHOW junior версията, т.е. DOG CHOW PUPPY, във версиите за малки, средни или големи кучета. Ще имате избор между асортиментите с пилешко, агнешко или пуешко месо.

За малко по-големи кученца можете да изберете DOG CHOW ADULT, също и за малки, средни или големи размери. И в този случай ще можете да поглезите своя четириног приятел с PURINA DOG CHOW с вкус на пилешко, агнешко или пуешко месо. Ако той е много активен, ние също препоръчваме гамата DOG CHOW ACTIVE.

За съжаление идва момент, когато вашият четириног приятел вече не е в разцвета на силите си и идеалното е да адаптирате диетата му към новите му хранителни нужди, например с DOG CHOW SENIOR. Не чакайте до старост, за да лекувате различни заболявания, така че изберете DOG CHOW LIGHT или DOG CHOW SENSITIVE сега, ако вашият домашен любимец има склонност към наддаване на тегло или храносмилателна чувствителност.

Жена, която държи котка
нашите обещания
нашето въздействие
Ангажираме се да правим повече от това, което има значение за домашните любимци, хората, които ги обичат, и планетата, която споделяме. Ето защо ние се ангажираме да изпълним 10-те обещания на Purina в обществото.