Purina Dog Chow

Храна за кучета Purina® Dog Chow

Сред гамата на DOG CHOW®  Вие може да откриете подходящата храна за Вашето куче, независимо от неговата възраст, големина, порода и начин на живот. С шестте специални рецепти Вие може да сте сигурни, че кучето Ви получава оптимално хранене и може да достигне предела на естествения си потенциал. DOG CHOW® съдържа Naturium - специфична комбинация от фибри от естествени източници и натурален пребиотик.

Вашето куче е изследовател, който се нуждае от огромно количество енергия, за да поддържа живо любопитството си към външния свят. Поради това, DOG CHOW® е 100% пълноценна и вкусна храна, богата на месо и с добавена цикория, която е естествен пребиотик и доказано подобрява храносмилането. Това става благодарение на нарастването на количеството „добри" бактерии в червата.

DOG CHOW® Puppy

Доставя всички хранителни съставки, които са му необходими, за да расте здраво, силно и готово за следващата си мисия. Подходяща е също и за възрастни кучета от декоративни породи и бременни/кърмещи женски кучета.

DOG CHOW® Puppy Large

Подходяща за кученца от едри породи и е произведена с балансирано съчетание на важни хранителни съставки, за да задоволи всички енергийни нужди за следващото приключение. Подходяща е също за  бременни/кърмещи женски кучета от едри породи,

DOG CHOW® Adult Active

Съдържа всички хранителни съставки, от които едно активно куче се нуждае, за да бъде във форма, здраво и силно. Ако кучето прекарва целия ден в тичане, то се нуждае от хранителни порции, които ще възстановят всички изразходвани калории.

DOG CHOW® Adult Sensitive

Произведена специално за кучета с деликатен стомах , подпомагайки поддържането на доброто храносмилане.

DOG CHOW® Mature Adult

Съдържа специално съчетание на съставките, които са необходими на Вашето възрастно куче, за да бъде в перфектно състояние, днес и на следващия ден.

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ