Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Friskies®

FRISKIES® СУХА ХРАНА ЗА МАЛКИ КУЧЕНЦА С ПИЛЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 8 KG

Friskies 5 Обещания
От деня, в който кучето е в дома ти, ти пое ангажимент. Обещание да се грижиш за него, да го храниш правилно и да му помагаш да живее щастлив и пълноценен живот, така че всеки ден да носи щастие у дома.
С няколко десетилетия опит и експертиза, Friskies се грижи за кучетата да са щастливи и здрави със своята вкусна и качествена храна за всеки ден. С тази чест идва и голяма отговорност.
И точно като теб, ние от Friskies правим всичко възможно да спазим това, което казваме за теб и твоето куче.
Нашите 5 обещания, защото ни е грижа:
- Хранене: 100% пълноценно и балансирано хранене, в комбинация от протеини на животинска и растителна основа.
- Качество: Извършваме стотици ежедневни проверки по време на нашия производствен процес. - Експертиза: Разработена от експертите по хранене на Purina.
- Проследяемост: Направени с висококачествени съставки, внимателно подбрани от добре познати и доверени доставчици.
- Ангажимент 2025 г.: Ние се ангажираме 100% от нашите опаковки да бъдат рециклируеми или създадени за повторна употреба до 2025 г. Всички наши рецепти са без добавени изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Съставки:
Зърнени култури (пълнозърнести култури 55%), Месо и месни субпродукти (15% от които 4% Пиле), Масла и мазнини, Продукти с растителен произход, Протеинови екстракти от зеленчуци, Минерали, Зеленчуци (0.6% дехидратирани зеленчуци, еквивалентно на 4% зеленчуци), Мляко и млечни субпродукти (0.7% обезмаслено мляко на прах, еквивалентно на 4% обезмаслено мляко в гранули с формата на кокал*). *Общо съдържание в продукта: 0.07% обезмаслено мляко на прах, еквивалентно на 4% обезмаслено мляко Типичен състав на продукта: 85% гранули с формата на куб и 15% гранули с формата на кокал.

Хранителни добавки:

IU/kg:

Vit. A: 20000;

Vit. D3: 1100;

Vit. E: 95;

mg/kg: Железен (II) сулфат монохидрат(Fe): 83;

Калциев йодат анхидрид(I): 2;

Меден (II) сулфат пентахидрат(Cu): 9,2;

Манганов сулфат монохидрат(Mn) 6,2;

Цинков сулфат монохидрат(Zn): 120;

Натриев селенит(Se):0,2;

Витамини от група B: 79;

Аналитични съставки:

Протеини: 25%

Съдържание на мазнини: 12%

Омега-6 мастни киселини: линолова киселина: 1,6%

Омега-3 мастни киселини: линоленова киселина: 0,1%

Сурова пепел: 7,5%

Хранителни влакнини: 3,5%

Junior Hrana Uscata
ghid de hranire hrana uscata Friskies Indoor

Насоки за храненеFRISKIES Junior суха храна за малки кученца е 100% пълноценна и балансирана храна и може да се ползва самостоятелно или в комбинация FRISKIES Паучове за малки кученца.

Препоръчителните дневни дажби са средни стойности, изчислени на базата на умерена активност на кученцата, при нормални температури на околната среда. Индивидуалните нужди варират и количеството храна трябва да се коригира съответно, за да се поддържа нормално и здравословно тегло. Винаги осигурявайте прясна и чиста вода за пиене.