Friskies_cat

ЗАЩО ХРАНИТЕ FRISKIES® СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА КОТКА?

Friskies® предлага 100% пълноценна и балансирана храна за котки, което означава, че с нея котката си набавя всички важни хранителни вещества, за да покрие дневните си хранителни нужди. Всеки продукт носи Обещанието на Friskies®, нашият ангажимент към собствениците на котки, който винаги гарантира:

  • Богат асортимент от вкусни продукти, сред които винаги има нещо, което ще се хареса на Вашата котка.
  • 100% пълноценна и балансирана храна, съдържаща висококачествени протеини, мастни киселини, витамини и минерали, които се грижат за здравето, жизнеността и щастието на Вашата котка.
  • Продукти, приготвени от експерти на Purina® на база натрупаните в продължение на над 85 години знания в областта на храненето на домашни любимци.
  • Рецептите на Friskies® се приготвят без добавени изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Friskies® се грижи Вашата котка да получава храната, която обича и от която се нуждае, за да може да продължи да Ви изненадва и радва всеки ден.

Friskies® Junior - за малки котета под 12 месеца

  • С какво трябва да храните Вашето бебе коте?

Отбиването е процес на преминаване от майчино мляко на твърда храна. Процесът на отбиване обикновено започва, когато котетата са на около четири седмици и завършва, когато навършат осем или десет седмици. Най-добрият начин за отбиване е котето да има достъп до храната на майка си. Можете постепенно да започнете да въвеждате нова храна като Friskies® Junior. Тази храна е подходяща както за котенца, така и за бременни или кърмещи котки. В процеса на отбиване може да използвате и нашите паучове или да накиснете сухата храна в топла вода, за да стане на каша.

Friskies® Adult - за котки в зряла възраст

Когато котето Ви стане на една година може да започне да яде храна, предназначена за възрастни котки. Тогава можете да започнете да му давате храна от серията Friskies® Adult. Това са нашите разнообразни, 100% пълноценни и балансирани сухи и консервирани храни, които се грижат за здравето, жизнеността и щастието на Вашата котка. Промяната на храната трябва да стане бавно, като постепенно увеличавате количеството на новата храна и намалявате количеството на храната, предназначена за котенца, в продължение най-малко на пет дни.

Friskies® Sterilized - за кастрирани котки

След кастриране, котките стават по-предразположени към надебеляване и болести на пикочните пътища. Friskies® Sterilized за кастрирани котки е 100% пълноценна и балансирана храна, специално създадена за нуждите на кастрирани котки с цел да поддържа тяхното здраве. Тази добре балансирана по отношение на протеини и мазнини храна помага на Вашата котка да поддържа идеално тегло. Добрият баланс на минерали и витамини изчиства пикочните пътища и укрепва естествените защитни сили на Вашата котка.

Friskies® Indoor – за домашни котки

Friskies® Indoor за котки отглеждани на закрито е 100% пълноценна и балансирана храна, съдържаща точното количество протеини и калории, с което намалява риска от затлъстяване. Тя осигурява правилния баланс от минерали, като по този начин спомага за прочистване на пикочните пътища. Естествените фибри в нея намаляват образуването на топки косми и спомагат за храносмилането, а цикорията прави изпражненията по-малко миризливи.

Friskies® Hairball - за отделяне на космени топки

Нашите котки са природно родени като изследователи, нащрек за всичко около тях. Но някои котки могат да образуват космени топки. И въпреки че са естествена част от живота им, те определено не са приятни за тях.
Ето защо експертите на Purina® създадоха  Friskies® Hairball, специална формула, спомагаща за редуциране на образуването на космени топки, както и за поддържане на добро храносмилане.

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ