Cat Chow

Три естествени източника на протеини

Котките са изцяло месоядни. Това означава, че за разлика от хората, те не могат да са вегетарианци. Те имат нужда да приемат протеини от животински произход, за да оцеляват и да са здрави. Ето защо CAT CHOW съдържа 3 естествени източника на висококачествени протеини като месото, рибата и пилешкото. Те осигуряват на котката основни амино киселини като таурина - жизнено важен за нормалното функциониране на сърцето, очите и репродуктивната система.

Вдъхновена от природата

Допълнение към висококачествения подбор на вкусно месо, риба и пилешко, CAT CHOW съдържа някои от най-полезните съставки, които природата може да предложи. По уникален начин са комбинирани свойствата на розмарина, магданоза, спанака, морковите, семената от рапица и цикорията, които действат като естествени антиоксиданти, подобряват храносмилането, подсилват имунната система и намаляват неприятната миризма на изпражненията.

  • Морковите са отличен източник на бета-каротин - вещество, което спомага за поддържането на силна имунна защита и добро общо здраве.
  • Спанакът е богат на желязо и витамини и е полезен за кръвоносната система.
  • Магданозът има свойството да освежава дъха на котката и е богат на важни витамини.
  • Цикорията е естествен източник на пребиотици, които са полезни за храносмилателната система и ограничават неприятната миризма на изпражненията.
  • Розмаринът е естествен антиоксидант, ефикасен в борбата със свободните радикали.
  • Семената от рапица са богат източник на Омега 3 и 6 мастни киселини, които правят кожата и козината здрави и блестящи.

Special Care продукти

Запазвайки невероятния вкус на нашите храни за котки в зряла възраст, специалистите на Purina създадоха продуктите CAT CHOW Special Care, за да се противодейства на често срещаните здравословни проблеми при котките.

Special care Urinary tract health - За здрав уринарен тракт

Помага за поддържането на здравето на уринарния тракт на котката, като осигурява оптимална киселинност на урината. Пълноценна храна за възрастни котки. С пилешко месо. Помага за поддържането на здрава пикочна система като осигурява оптимално Ph на урината.

Special care Hairball Control - За контрол на космените топки

За прочистване на стомаха от погълнати космени топки. Съдържа ест​ествени растителни фибри, които ограничават формирането на космени топки. Изключително подходящa за котки, живеещи в домашни условия.

Special care Sterilized - За кастрирани котки

Подпомага поддържането на идеално телесно тегло благодарение на точния баланс на протеини и мазнини.

  • Висококачествено месо
  • Естествени билки и зелунчуци
  • Адаптирани протеини и нива на мазнини