Cat Chow

Purina® Cat Chow - храна за котки с естествени съставки

От 1926г. насам експертите на PURINA® влагат своите разбирания за естествените нужди на животните в подпомагането на тяхното цялостно здраве и благосъстояние, чрез пълноценна храна. CAT CHOW® е внимателно приготвена с естествени съставки (магданоз, спанак, морков, зърнени съставки, цикория и мая), вкусна рецепта, която котките предпочитат.

PURINA® CAT CHOW® с Naturium формула е специфична комбинация от фибри от естествени източници. Включва естествен източник на пребиотик, който доказано подобрява баланса на чревната микрофлора и поддържа здравето на храносмилателната система на Вашата котка, за да може по-добре да усвоява храната. Наличието на Витамин Е подкрепя естествената защита, а витамините от В-група помагат на котката да използва равномерно енергията си. CAT CHOW® не съдържа добавени изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

CAT CHOW® Sterilised

Специално създадена за кастрирани котки. Богатата на протеини формула ще помогне на Вашата котка да е силна и здрава. Храната подпомага поддържането на идеално телесно тегло благодарение на точния баланс на протеини и мазнини.

CAT CHOW® Urinary Tract Health

Помага за поддържането на здравето на уринарния тракт на котката, като осигурява оптимална киселинност на урината. Пълноценната храна за възрастни котки помага за поддържането на здрава пикочна система като осигурява оптимално Ph на урината.

CAT CHOW® Hairball Control 

Подходяща за прочистване на стомаха от погълнати космени топки. Съдържа ест​ествени растителни фибри, които ограничават формирането на космени топки. Храната е изключително подходящa за котки, живеещи на закрито.

CAT CHOW® 3in1

Контролира образуването на космени топки и поддържа денталната хигиена и здравето на уринарния тракт с тази 3в1 формула.

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ