Три лесни стъпки за убеждаване на ръководители

Искаме да ви помогнем за едно просто начало на процеса по изграждане на вашето гостоприемно за домашни любимци работно място.
Жена на компютъра си и с куче
Жена на компютъра си и с куче
Жена на компютъра си и с куче

Вярваме че всякакви типове работни места могат да имат полза от присъствие на домашни любимци - не само офисите. Домашни любимци успешно са интегрирани в работната среда на болници, училища, зъболекарски кабинети и автосервизи.

Чрез поемането на инициативата и провеждането на разговор с вашия ръководител би могло да се каже, че вече сте направили първите крачки по пътя към превръщането на офиса ви в гостоприемен за домашни любимци.

Тук ви предлагаме кратък и прост наръчник как да представите темата за разговор пред ръководителя си

  • Запознайте се с ползите от воденето на домашни любимци на работа. Вашият ръководител може още да не е информиран как домашните любимци могат да подобрят атмосферата на работа и да повишат работния морал.
  • Подгответе се за въпросите, които могат да изникнат и подгответе отговорите си. Прегледайте нашия раздел с често задавани въпроси, за за откриете отговори на най-разпространените въпроси.
  • Прочетете информация за други дружества, които вече са въвели такива практики и открийте подробности за фирми, които вече са гостоприемни за домашни любимци. Ръководителите ви ще разберат, че дружества с подобна дейност вече са позволили домашни любимци да се водят на работното място.

Смятате, че сте готови да поставите въпроса пред ръководителя си?

Няколко работещи начина да започнете разговора

  • „Знаете ли, че PURINA® позволяват на служителите в повечето от офисите си да водят на работа и домашните си любимци?“
  • „Научих, че воденето на домашни любимци на работното място спомага за понижаване на стреса.“
  • „Какво мислите за организирането на един специален ден, в който да бъде позволено да се доведат домашни любимци на работа, за да видим какви ще са резултатите?“

Готови ли сте? Изпратете тази статия на колеги които споделят интересите ви към превръщането на работното ви място в гостоприемно за домашни любимци. Много по-вероятно е да постигнете успех, ако е налице повече ентусиазъм.

BОбратно към целева страница