Добре дошли в селектора на котешки породи на Purina

Без значение дали сте запознати с породите или имате нужда от насоки, ние сме тук, за да ви свържем с идеалния за вас четириног приятел.

Ако вече знаете каква порода искате, открийте я в нашата Библиотека на породите.

cat
Paws

Намиране на подходящата за вас порода

Ние в Purina вярваме, че връзката между хората и домашните любимци помага да се създаде по-добро общество. Притежаването и отглеждането на котка може да означава години на щастлив и пълноценен съвместен живот, но ваша отговорност е да откриете най-подходящата за вас порода.

cat
Paws

По-малко въпроси, но с повече точност

В Purina събрахме експерти в областта на храненето, здравето и поведението на домашните любимци, като гарантираме, че задаваме правилните въпроси, за да ви помогнем да намерите подходящата за вас котка

cat
Paws

Чистокръвна порода или смесени породи

По-голямата част от котките са микс от различни породи котки, като често миксирането се е случило преди много поколения. Поради големите дози неизвестност на тези котки, често техния характер се диктува повече от възпитанието, отколкото от тяхната природа. По тази причина нашият селектор за породи се специализира основно в чистокръвните породи.

cat
Paws

Повече избор и гъвкавост

Ние разбираме, че връзката между хората и домашните любимци са различни за всяко семейство; затова ще ви покажем кои породи изглеждат най-подходящи спрямо вашите нужди, както и тези, които не биха били подходящи. Надяваме се този инструмент да ви помогне или да ви даде идеи, които да ви насочат в правилната посока.

Ако вече знаете каква порода искате, открийте я в нашата Библиотека на породите.