Purina ONE® Active, с Говеждо и Картофи
ACTIVE
с Говеждо и Картофи

Purina ONE® Active, с Говеждо и Картофи


Твоето куче от дребна порода има специални хранителни нужди. Разработена от експертите на PURINA, PURINA ONE MINI предоставя хранене с висококачествени съставки и научно доказани ползи във вкусна рецепта на хапки в сос. По този начин, глезиш твоето куче при всяко хранене с рецепти, специално формулирани, за да отговарят на неговите хранителни нужди.

Налични формати: 100g и 4x100g

Съдържание на висококачествен протеин, който е необходим за по-високата активност

Висока хранителна усвояемост благодарение на висококачествени съставки

Малки парченца съобразени с кучетата от дребни породи


Съставки

Съставки:

Месо и месни субпродукти (от които 4% говеждо), протеинови екстракти от зеленчуци, риба и рибни субпродукти, продукти с растителен произход, зеленчуци (0.6% дехидратирани картофи, еквивалент на 5.4% картофи, 1% дехидратирани моркови, еквивалент на 9% моркови), минерали, захари, масла и мазнини.

Хранителни добавки:

IU/kg: Vit. A: 1690; Vit. D3: 235; Vit. E: 255;
mg/kg: Железен сулфат монохидрат: 62.7; Калциев йодат анхидрид: 0.93; Меден сулфат пентахидрат: 6.1; Манганов сулфат монохидрат: 8.7; Цинков сулфат монохидрат: 111.

Аналитичен състав:

Влага: 76.4%, Протеини: 12.3%, Съдържание на мазнини: 4.7%, Сурова пепел: 1.9%, Хранителни влакнини: 1.3%.

Насоки за хранене

Тегло (kg) Пауч
1-5 1 2/3 - 5
5-10 5 - 7 3/4

dog

Разпределяйте храната в две или повече хранения. Тези дажби за препоръчителни. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. За здравето на Вашето куче се консултирайте с ветеринарен лекар. Да се сервира на стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Съхранявайте затворената опаковка на хладно и сухо място