Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
FelixPurina® Felix - 3 начина да зарадваш пакостника у дома

Хитрите котета обичат неустоимия вкус на Felix. Награди твоя пакостник с любимите му сочни желета или с вкусни лакомства!

Предлагайки широк асортимент храна за котки с апетитни вкусове, текстури и формати, рецептите на FELIX® осигуряват 100% от дневните нужди на твоята котка: вкусни ястия, направени от качествени съставки, балансирани минерали и витамини, които са и източник на Омега 6 мастни киселини. Всичко, от което имат нужда котките, за да останат здрави, активни и пакостливи.

Открий нашите предложения:

FELIX CRUNCHY & SOFT

Опитайте вкусна комбинация!
Хрупкаво и меко!
Това е перфектната комбинация от хрупкави и меки нежни парчета, която прави ястието просто неустоимо. Предлага се в редица изненадващи комбинации от вкусове: говеждо, пуйка или риба, като всички те са с хрупкави и дъвчащи текстури.
Crunchy & Soft е 100% пълноценна и балансирана храна, която не само е вкусна, но и ще зарадва всички сетива на Вашата котка. Crunchy & Soft се предлага в лесна за употреба опаковка, която се запечатва, за да се запази свежестта на продукта! Това е изцяло нов начин да добавите истинско вълнение към вечерята на Вашия създател на пакости по всяко време.

Felix Crunchy & Soft За малки котета

Felix Crunchy & Soft с Пиле, Пуйка и със Зеленчуци

Felix Crunchy & Soft със Сьомга, Риба Тон и със Зеленчуци

FELIX FANTASTIC

е храна за котки, специално приготвена с крехки месни парченца в сочно желе, което изглежда и мирише толкова добре, колкото ястието, което ти би приготвил за себе си. Това не е всичко! Всяка рецепта е източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на твоята котка.

FELIX® Fantastic Грил в Желе Говеждо 85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Сьомга 85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Пиле 85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Заек 85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Говеждо и Пиле Мултиопаковка
12x85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Говеждо и Пиле Мултиопаковка
4x85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Сьомга и Писия Мултиопаковка
4x85g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Сьомга и Писия Мултиопаковка
12x85gFELIX SENSATIONS

е храна за котки, направена от качествени съставки с нежни, месни или рибни парченца, сервирани с вкусни и ароматни желета за невероятен вкус и аромат. Тези вкусни ястия са източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от балансирани минерали и витамини - те са изпълнени с полезни съставки, така че да задоволят на 100% дневните нужди на твоята котка!

FELIX® Sensations с Ароматно желе Говеждо и Домат 85g

FELIX® Sensations с Ароматно желе Пиле и Морков85g

FELIX® Sensations с Ароматно Желе Говеждо и Пиле Мултиопаковка 4x85g

FELIX® Sensations с Ароматно Желе Сьомга и Пъстърва Мултиопаковка 4x85gFELIX PARTY MIX

Споделете по-любвеобилни, палави моменти с котката си с FELIX® Party Mix – съдържащ неустоима, цветна комбинация от лакомства за котки, пълни с примамливи и вкусни аромати в привлекателна текстура. Продуктът е подходящ за котки в зряла възраст и не съдържа добавени изкуствени оцветители.

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Морски Микс 60g

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Оригинален Микс 60g

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Грил Микс 60gВиж пакостите на Felix!