Felix hitro kote

Всеки познава FELIX – или друго хитро коте, което изглежда точно като FELIX!

Ако рано сутрин малък прегладнял пакостник Ви събуди с ловък скок в леглото Ви, това е FELIX. Когато торбички от храна започват мистериозно да се появяват на всякакви места, това е FELIX. Когато не можете да пишете на клавиатурата, защото по нея се разхождат малки лапички и се получава:

О, FELIX!

Но кой може да го вини? FELIX разбира кое е добро, щом го види и като всяко друго хитро коте, знае как да го получи!

И за да удовлетворим взискателните потребности на всяка интелигентна котка като FELIX, ние предлагаме асортимент от неустоими продукти: вкусни ястия, които изглеждат като храна, която самите Вие сте сготвили или други, които пристигат с вкусни изненади като ароматни желета и сосове. Това са само някои от примерите.

FELIX® FANTASTIC

FELIX® Fantastic е асортимент от вкусни ястия, специално приготвени с крехки месни парченца в сочно желе, което изглежда и мирише толкова добре, колкото храната, която Вие бихте приготвили за себе си. Това не е всичко! Всяка рецепта е източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на Вашата котка.

FELIX® SENSATIONS

FELIX® Sensations е асортимент от вкусни ястия, направени от качествени съставки с нежни, месни или рибни парченца, сервирани с вкусни и ароматни желета за невероятен вкус и аромат. Тези вкусни ястия са източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от балансирани минерали и витамини - те са изпълнени с полезни съставки, така че да задоволят на 100% дневните нужди на Вашата котка!

FELIX® PARTY MIX

Споделете по-любвеобилни, палави моменти с котката си с FELIX® Party Mix – съдържащ неустоима, цветна комбинация от лакомства, пълни с примамливи и вкусни аромати в привлекателна текстура. Продуктът е подходящ за котки в зряла възраст и не съдържа добавени изкуствени оцветители.

Елате и открийте прекрасния свят на FELIX — присъединете се към веселбата!

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ