Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felix hitro koteХитрите котета обичат неустоимия вкус на Felix. Награди твоя пакостник с любимите му сочни желета или с вкусни лакомства!

Предлагайки широк асортимент храна за котки с апетитини вкусове, текстури и формати, рецептите на FELIX® осигуряват 100% от дневните нужди на твоята котка: вкусни ястия, направени от качествени съставки, балансирани минерали и витамини, които са и източник на Омега 6 мастни киселини. Всичко, от което имат нужда котките, за да останат здрави, активни и пакостливи.

Открий нашите предложения:

FELIX FANTASTIC

е храна за котки, специално приготвена с крехки месни парченца в сочно желе, което изглежда и мирише толкова добре, колкото ястието, което ти би приготвил за себе си. Това не е всичко! Всяка рецепта е източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на твоята котка.

FELIX® Fantastic Грил в Желе Говеждо 100g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Сьомга 100g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Пиле 100g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Заек 100g

FELIX® Fantastic Junior Грил в Желе Пиле 100g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Говеждо и Пиле Мултиопаковка
4x100g

FELIX® Fantastic Грил в Желе Сьомга и Писия Мултиопаковка
4x100g

FELIX® Fantastic Junior Грил в Желе Пиле Мултиопаковка
4x100gFELIX SENSATIONS

е храна за котки, направена от качествени съставки с нежни, месни или рибни парченца, сервирани с вкусни и ароматни желета за невероятен вкус и аромат. Тези вкусни ястия са източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от балансирани минерали и витамини - те са изпълнени с полезни съставки, така че да задоволят на 100% дневните нужди на твоята котка!

FELIX® Sensations с Ароматно Желе Пиле и Моркови 100g

FELIX® Sensations с Ароматно Желе Говеждо и Домати 100g

FELIX® Sensations с Ароматно Желе Говеждо и Пиле Мултиопаковка 4x100g

FELIX® Sensations с Ароматно ЖелеСьомга и Пъстърва Мултиопаковка 4x100gFELIX PARTY MIX

Споделете по-любвеобилни, палави моменти с котката си с FELIX® Party Mix – съдържащ неустоима, цветна комбинация от лакомства за котки, пълни с примамливи и вкусни аромати в привлекателна текстура. Продуктът е подходящ за котки в зряла възраст и не съдържа добавени изкуствени оцветители.

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Морски Микс 60g

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Оригинален Микс 60g

FELIX® PARTY MIX лакомство за котки Грил Микс 60gВиж пакостите на Felix!