Експерти в храненето

Мъж с пухкава котка

Всички ние в PURINA обичаме домашните любимци. И сме наясно с огромната роля, която животните играят в живота на хората. Ние сме отдадени на това да създаваме рецепти, които да поддържат котките и кучетата от всички възрасти жизнерадостни, здрави и спокойни.

Домашните любимци са спътници преливащи от любов и са част от семейството, затова е важно не само да се наслаждават на храната си, но тя да е и полезна за тях. Рецептите ни са не просто вкусни, а съдържат съчетание от месо, риба, витамини и минерали които осигуряват пълноценна и добре балансирана храна.

Знаем, че един стандартизиран подход към храната на вашия домашен любимец не е правилен. Няма съвсем еднакви кучета или котки, а освен различните си характери, те имат и различни нужди по отношение на храната. Поради тази причина сме създали голям набор от храни, а продуктите са разработени за различни видове кучета и котки - за малки котенца и кутрета, за стайни животни и такива които са постоянно навън, за бременни домашни любимци и животни с алергии и специални хранителни нужди.

Имайки повече от 85 години професионален опит зад гърба си, ние сме експерти по отношение на хранителните нужди и целта ни е създаването на рецепти които допринасят за едно добро здравословно състояние, дълголетие и добра форма, но които са и вкусни.