„Училище на четири лапи“ е образователна програма, която цели, забавлявайки се, малчуганите и техните семейства да научат как отговорно и пълноценно да се грижат за своите домашни любимци. Защото отговорността се изразява в много неща, но най-вече е израз на любовта ни към четириногите ни приятели и малкото, което е нужно, за да можем заедно да споделяме хубавите моменти вкъщи и на разходка.

Затова сме подготвили серия от видеа, в които Вики Терзийска заедно с кучето Макс и котката Луна ще разкажат за отношението и специфичните грижи, които децата трябва да полагат за своите домашни любимци, за да могат не само те, но и хората около тях да се чувстват добре. Срещнете се с Вики, Макс и Луна във видеото.

Вижте и уебинара, който е посветен на темата за отговорното отглеждане на домашни любимци. В него споделяме личен опит и отговаряме на въпроси с помощта на специалисти. Ще научите най-важното за правилното отглеждане, за да направите домашните си любимци истински щастливи. Гледайте го тук.

ВИЖТЕ ОБУЧИТЕЛНИТЕ ВИДЕА С МАКС И ЛУНА

 

Научете още за нашата инициатива

„Училище на четири лапи“ е продължение на инициативата на Purina да запознава родителите и децата с това как отглеждането на животни може да ги обогати и развие незаменими качества като отговорности съпричастност. Вижте повече за програмата ни „Нестле за по-здрави деца“, която посещава българските училища (LINK: https://nestle.bg/bg/csv/global-initiatives/healthier-kids).  

Вижте списъка с училища, които участват в програмата тук.

Играйте и учете с нашите книжки

Свалете и принтирайте нашите образователни книжки, за да се учите и забавлявате заедно с Макс и Луна. Вашите деца ще научат езика на кучетата и котките и ще разберат как да общуват с тях. Това ще бъде още по-забавно, когато заприличат на коте или куче с маските между страниците.

Книжка за родители / учители
Книжка за деца