ЗА СУПЕРКУЧЕТА С ДОБАВЕНИ СУПЕР ХРАНИ

ЗА СУПЕРКУЧЕТА С ДОБАВЕНИ СУПЕР ХРАНИ

ЗА СУПЕРКУЧЕТА С ДОБАВЕНИ СУПЕР ХРАНИ

PRO PLAN® NATURE ELEMENTS

Ползи от природата, доказани от науката.

В PURINA® PRO PLAN® винаги сме вярвали, че балансираното хранене е в основната на дългия и здравословен живот за нашите четириноги приятели. В тази нова серия от пълноценни сухи храни за кучета нашите учени и експерти в храненето добавиха предимствата на суперхраните от природата към вече добре познатите ползи на PURINA® PRO PLAN®.

PRO PLAN® Nature Elements съдържа естествени масла, водорасли или полезни зеленчуци, които ще помогнат на кучето ти да се наслаждава на оптимално здраве през всички етапи от своя живот.

Създадохме тази серия храни за кучета, за да осигурим на теб и твоя четириног приятел един още по-здравословен избор. Сега можеш да се убедиш в ефекта на нашата иновативна серия храни за кучета, в която сме добавили предимствата и на суперхраните – PRO PLAN® Nature Elements.

PURINA® PRO PLAN® Natural Defence със зехтин за естествена защита

nature-elements-estestvena-zashtita

Пълноценна суха храна за кучета със зехтин, която научно доказано спомага за естествена защита на организма.

PRO PLAN® Nature Elements Natural Defence съдържа зехтин и високо съдържание на антиоксиданти, подкрепящи естествените защитни функции на организма. Ценните хранителни вещества в храната пък се грижат за ставите, за да се радва кучето ти на дълъг и активен живот. Специална формула за цялостна защита на зъбите и устната кухина. А високото съдържание на протеин от телешко месо спомага за здрави мускули и сърце.

Храната е налична в два вида, за кучета от малки и мини породи, както и за кучета от средни и едри породи.

Какви са ползите от зехтина в храната за кучета?

Зехтинът е източник на антиоксидантите и мононенаситените мастни киселини Омега-9 (MUFA). Изследванията при хора и животни показват благоприятния ефект от намаляването на консумацията на полиненаситени мастни киселини Омега 6 (PUFA) чрез по-висока консумация на олеинова киселина (Omega 9 MUFA). Наблюдаваният ефект е главно противовъзпалителен върху организма и спомага за намаляване на производството на провъзпалителни медиатори и подпомагане на естествените защитни сили.

PURINA® PRO PLAN® Derma Care с ленено масло за дерматологична грижа

nature-elements-dermatologichna-grizha

Пълноценна суха храна за кучета с ленено масло, която научно доказано спомага за здрава кожа и лъскава козина.

PRO PLAN® Nature Elements Derma Care е с формула без пшеница* и съдържа ленено масло известно със своите подхранващи кожата и козината функции. Храната се грижи за ограничаване на хранителната непоносимост при кучетата благодарение на богатото съдържание на животински протеин, над 80% от който извлечен от сьомга. Благодарение на специалната комбинация от хранителни вещества като цинк и витамини B-комплекс поддържа кожата здрава.

Храната е налична в два вида, за кучета от малки и мини породи, както и за кучета от средни и едри породи.

*може да съдържа следи от пшеница

Какви са ползите от лененото масло в храната за кучета?

Лененото масло е един от най-богатите източници с растителен произход на Омега 3 мастни киселини под формата на алфа-линоленова киселина (ALA) и добър източник на Омега 6 мастна киселина под формата на линолова киселина (LA). Добавянето на само 1% ленено масло може да осигури 3 пъти необходимото количество Омега 3 (ALA), според направени проучвания и предоставя 10% от дневната нужда от Омега 6 (LA) на куче в зряла възраст.

PURINA® PRO PLAN® Regular Digestion със спирулина за ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ

nature-elements-dobro-hranosmilane

Пълноценна суха храна за кучета със спирулина, която научно доказано спомага за добро храносмилане и чревно здраве.

PRO PLAN® Nature Elements Regular Digestion е с формула без пшеница* и съдържа спирулина, отличаваща се с положителното си въздействие върху храносмилателната система и поддържа чревната микрофлора, като я предпазва от нежелани реакции. А натуралната глина и фибри се грижат изпражненията на кучето ти да са с правилна консистенция.

Храната е налична в два вида, за кучета от малки и мини породи, както и за кучета от средни и едри породи.

*може да съдържа следи от пшеница

Какви са ползите от спирулината в храната за кучета?

Изследвания на NRC (National Research Council) оценяват ефекта на Spirulina platensis върху функцията на имунитета и червата на кучета в зряла възраст. Изследването доказва, че кучетата към чиято храна е добавена 0,2% Spirulina platensis, имат подобрено здраве на имунитета и червата със значително повишена стабилност на микробиоти.

PURINA® PRO PLAN® Balanced start със спанак и рибено масло за кученца до 1 година

nature-elements-balansiran-start

Пълноценна суха храна за кучета със спанак и рибено масло, която научно доказано спомага за балансиран старт на живота на твоето кученце под 1 година.

PRO PLAN® Nature Elements Balanced Start съдържа спанак и рибено масло, спомагащи за балансирано израстване. Храната научно доказано поддържа естествената защита и повишава имунния отговор благодарение на съдържанието на коластра. Комбинацията от ценни хранителни вещества пък спомага за правилното израстване на костите и зъбите. Храната съдържа и докозахексаеновата киселина (DHA) – незаменима мастна киселина, подпомагаща развитието на мозъка.

Храната е налична в два вида, за кучета от малки и мини породи, както и за кучета от средни и едри породи.

Какви са ползите от спанака в храната за кучета?

Ползата от добавянето на спанак в Purina® Pro Plan® дава естествен източник на основни минерали за кучето и особено желязо (6-20 пъти повече, отколкото в ядене с месо). Калцийят и фосфорът се намират в значително по-високи нива в спанака, отколкото в други зеленолистни източници. Тези хранителни вещества са важни за развитието на костите и мускулите при кученцата.

Открий PRO PLAN® NATURE ELEMENTS в най-близкия зоомагазин

 

Сподели с хора, които познаваш

EmailtwitterFB