Ключови етапи в живота

КЛЮЧОВИ ЕТАПИ В ЖИВОТА

Грижа за вашата котка във всеки етап от живота й

Как да се грижите за новото си котенце

Признаци при бременност на котката ви

Сдобиването с котенца е вълнуващ и емоционален период за вас и котката ви. Преди да приветствате новите мъхести приятели в дома си, трябва да знаете как да разпознавате поява на бременност у котката си, а също и как да й осигурите възможно най-жизнерадостна бременност.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Зряла ли е вече котката ви?

Котката е важен член на семейството и е разбираемо, че не ви е приятно да си мислите за остаряването на вашия домашен любимец.
Научи повече

Вземане на котенце

Вече сте решили да осигурите уютен дом на сладко малко коте. Подготвили сте се и сте наясно каква порода котка искате.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хранене на котка в зряла възраст

След достигането на възраст от около седем години ще забележите, че котката ви вече гледа по-спокойно на живота - и кой може да я обвини за това.
Научи повече

Грижи за козината на вашето коте

Колкото и да е красиво вашето коте, то е нещо повече от една приятна муцунка. Те не само имат разкошна козина, но имат и естествен инстинкт да се грижат за нея.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Довеждане на котето у дома

Добра новина - най-накрая е настъпил моментът, в който можете да въведете новото си коте у дома. Също като при довеждането на новородено бебе със сигурност ще искате всичко да е наред, за да може котето да свикне бързо и да се чувства добре в дома ви.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Бременност и раждане

Вълнуващ момент е очакването на скорошната поява на новородени котенца в дома ви, но тези моменти може да са свързани и с известна нервност.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Грижи за зрялата ви котка

Може да сте забелязали, че котката ви прекарва повече време в сън, че не може да скача толкова нависоко колкото преди или че не преследва движещи се обекти със същото настървение като преди.
Научи повече

Коя храна за малки котенца е най-подходяща

Поздравления, приели сте нов мъхест приятел в семейството! След като новата придобивка вече се е установила в дома ви, настъпва време да се погрижите котето да расте здраво и силно.
Научи повече