Ключови етапи в живота

КЛЮЧОВИ ЕТАПИ В ЖИВОТА

Грижа за вашата котка във всеки етап от живота й

Как да се грижите за новото си котенце

Признаци при бременност на котката ви

Сдобиването с котенца е вълнуващ и емоционален период за вас и котката ви. Преди да приветствате новите мъхести приятели в дома си, трябва да знаете как да разпознавате поява на бременност у котката си, а също и как да й осигурите възможно най-жизнерадостна бременност.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Зряла ли е вече котката ви?

Котката е важен член на семейството и е разбираемо, че не ви е приятно да си мислите за остаряването на вашия домашен любимец.
Научи повече

Вземане на котенце

Вече сте решили да осигурите уютен дом на сладко малко коте. Подготвили сте се и сте наясно каква порода котка искате.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хранене на котка в зряла възраст

След достигането на възраст от около седем години ще забележите, че котката ви вече гледа по-спокойно на живота - и кой може да я обвини за това.
Научи повече

Грижи за козината на вашето коте

Колкото и да е красиво вашето коте, то е нещо повече от една приятна муцунка. Те не само имат разкошна козина, но имат и естествен инстинкт да се грижат за нея.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Довеждане на котето у дома

Добра новина - най-накрая е настъпил моментът, в който можете да въведете новото си коте у дома. Също като при довеждането на новородено бебе със сигурност ще искате всичко да е наред, за да може котето да свикне бързо и да се чувства добре в дома ви.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Бременност и раждане

Вълнуващ момент е очакването на скорошната поява на новородени котенца в дома ви, но тези моменти може да са свързани и с известна нервност.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Грижи за зрялата ви котка

Може да сте забелязали, че котката ви прекарва повече време в сън, че не може да скача толкова нависоко колкото преди или че не преследва движещи се обекти със същото настървение като преди.
Научи повече

Хранене на вашето котенце

Поздравления, приели сте нов мъхест приятел в семейството! След като новата придобивка вече се е установила в дома ви, настъпва време да се погрижите котето да расте здраво и силно.
Научи повече