Purina ONE®  Weight Control, с Пуйка и Моркови
WEIGHT CONTROL
с Пуйка и Моркови

Purina ONE® Weight Control, с Пуйка и Моркови


Твоето куче от дребна порода има специални хранителни нужди. Разработена от експертите на PURINA, PURINA ONE MINI предоставя хранене с висококачествени съставки и научно доказани ползи във вкусна рецепта на хапки в сос. По този начин, глезиш твоето куче при всяко хранене с рецепти, специално формулирани, за да отговарят на неговите хранителни нужди.

Налични формати: 100g и 4x100g

Със специално адаптирано съотношение между протеини и мазнини, за да се поддържа стройно тяло

Висока хранителна усвояемост благодарение на висококачествени съставки

Малки парченца съобразени с кучетата от дребни породи


Съставки

Съставки:

Месо и месни субпродукти (от които 4% пуйка), протеинови екстракти от зеленчуци, риба и рибни субпродукти, продукти с растителен произход, зеленчуци (0.8% дехидратирани моркови, еквивалент на 7.2% моркови, 0.8% дехидратиран грах, еквивалент на 7.2% грах), минерали, захари, масла и мазнини.

Хранителни добавки:

IU/kg: Vit. A: 1380; Vit. D3: 190; Vit. E: 210;
mg/kg: Железен сулфат монохидрат: 51.2; Калциев йодат анхидрид: 0.76; Меден сулфат пентахидрат: 4.9; Манганов сулфат монохидрат: 7.1; Цинков сулфат монохидрат: 91.

Аналитичен състав:

Влага: 79.7%, Протеини: 11.3%, Съдържание на мазнини: 2.8%, Сурова пепел: 1.7%, Хранителни влакнини: 1.4%.

Насоки за хранене

Тегло (kg) Пауч
1-5 2 - 5 1/2
5-10 5 1/2 - 8 3/4

dog

Разпределяйте храната в две или повече хранения. Тези дажби за препоръчителни. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. За здравето на Вашето куче се консултирайте с ветеринарен лекар. Да се сервира на стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Съхранявайте затворената опаковка на хладно и сухо място