Purina ONE® Adult, с Пиле и Моркови
ADULT
с Пиле и Моркови

Purina ONE® Adult, с Пиле и Моркови


Твоето куче от дребна порода има специални хранителни нужди. Разработена от експертите на PURINA, PURINA ONE MINI предоставя хранене с висококачествени съставки и научно доказани ползи във вкусна рецепта на хапки в сос. По този начин, глезиш твоето куче при всяко хранене с рецепти, специално формулирани, за да отговарят на неговите хранителни нужди.

Налични формати: 100g

Специална комбинация от антиоксиданти и висококачествени съставки за поддържане на силна имунна система

Висока хранителна усвояемост благодарение на висококачествени съставки

Малки парченца съобразени с кучетата от дребни породи


Съставки

Съставки:

Месо и месни субпродукти (от които 4% пиле), протеинови екстракти от зеленчуци, риба и рибни субпродукти, продукти с растителен произход, зеленчуци (0.8% дехидратирани моркови, еквивалент на 7.2% моркови, 0.8% дехидратиран зелен боб, еквивалент на 7.2% зелен боб), минерали, захари, масла и мазнини.

Хранителни добавки:

IU/kg: Vit. A: 1410; Vit. D3: 195; Vit. E: 215;
mg/kg: Железен сулфат монохидрат: 52.4; Калциев йодат анхидрид: 0.78; Меден сулфат пентахидрат: 5.1; Манганов сулфат монохидрат: 7.3; Цинков сулфат монохидрат: 93.

Аналитичен състав:

Влага: 78.7%, Протеини: 11.2%, Съдържание на мазнини: 3.5%, Сурова пепел: 1.9%, Хранителни влакнини: 1.2%.

Насоки за хранене

Тегло (kg) Пауч
1-5 1 3/4 - 5
5-10 5-8

dog

Разпределяйте храната в две или повече хранения. Тези дажби за препоръчителни. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. За здравето на Вашето куче се консултирайте с ветеринарен лекар. Да се сервира на стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Съхранявайте затворената опаковка на хладно и сухо място