Gourmet

Gourmet гама продукти

GOURMET® е богата гама от вкусове и рецепти, с които можете да разнообразявате менюто на Вашата котка всеки ден. Изберете удоволствието на Вашата котка измежду различни на вкус пастети, хапки в пастет, хапки в сос, двойно удовоствие, фини филенца и пай с месо.

GOURMET® Gold Пастет

Вкусен асортимент от фини пастети с месо или риба, специалнo приготвени, за да предизвикат изтънчено усещане.

GOURMET® Gold - Хапки в сос

Съдържа внимателно подбрани крехки хапки с месо или риба, потопени във възхитителен сос за невероятен и богат вкус.

GOURMET® Gold Двойно Удоволствие

Съдържа крехки парчета месо, в комбинация с леко подправени фини флейки – идеалната комбинация от два различни вкуса в една и съща храна.

GOURMET® Gold Пай с месо

Вкусен асортимент, направен от висококачествени съставки за едно възхитително вкусово изживяване, на което Вашата котка със сигурност ще се наслади. Паят с месо се отличава с фино смлени парченца месо и деликатен привкус на зеленчуци, внимателно подправени с лек сос.

GOURMET® Perle

Предлага елегантна гама от нежни рецепти, които да галят сетивата на Вашата котка с неустоим вкус всеки ден. Фини филенца от месо или риба, внимателно приготвени в оригинални и иновативни рецепти. Изкушение, пред което Вашата котка с удоволствие ще се предаде.

GOURMET® MON PETIT

Гама от изискани рецепти, специално разработени, за да позволят на котката Ви да се наслади на голямо разнообразие от вкусове в апетитна порция от 50g.

ОБРАТНО КЪМ НАШИТЕ МАРКИ