Каузите на
PURINA

Когато става дума за добрата храна, Purina е верният другар на домашните любимци и тези, които ги обичат. Но правим и още. Допринасяме за добрия живот на кучета и котки, на техните хора и на планетата, която е дом за всички ни. Ето нашите 10 каузи.


Purina Pet School

Училището за домашни любимци на Purina - Кауза номер 7 на Purina е да направим така, че повече деца да научават какво означава отговорната грижа за домашните любимци. Затова започваме Училището за домашни любимци на Purina - детски информационен проект, който ще предложи образователни видеа и издания, които можете да откриете с детето си.

Pet School

10 каузи на Purina

Всички каузи на Purina са приоритет за нас. Това е отговорност, която поемаме всекидневно. Ето всяка от тях!

Правим продуктите си по-добри за здравето Подкрепяме прозрачността във всеки наш продукт Не използваме изкуствени оцветители в продуктите си Намаляваме риска от затлъстяване на котки и кучета Популяризираме осиновяването на домашни любимци Насърчаваме присъствието на домашни любимци в офиса Поемаме грижата да образоваме децата как да са отговорни стопани Създаваме работни места за млади хора в Европа Подобряваме опаковките на Purina, за да бъдат по-щадящи към околната среда Избираме отговорно доставчиците на продукти